kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Arda bayanların 'aşk idolü' oldu

Yeni Haber
Türk gençleri arasındaki bir araştırma; gençlerimizin aşkın bir ömür boyu süreceğine inanmadıklarını gösterdi.

Hangi yöne kafanızı çevirseniz, hangi arkadaşınızla konuşursanız konuşun bir tek konunun konuşulması kaçınılmaz olacaktır: Aşk...

Çocukluk çağlarından itibaren kendisini küçük kalp atışlarıyla gösteren bu duygu, birçok araştırmanın da konusu oldu. Hatta bilimadamları bile bu duygunun fiziksel etkilerini araştırmak için kolları sıvadı. Türkiye'nin en büyük sosyal katmanı olan gençliğimizin iç dünyasına ulaşmak için kolları sıvayan Bağımsız Eğitimciler Sendikası (BES), aşk konusunda bir araştırmaya imza attı.

*TURAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

15-23 yaş arasındaki bin 53 gence yöneltilen araştırmanın sonuçları bir hayli ilginçti. Gençlerin aile kavramını aşktan çok üstün tuttuğu görülürken ankete katılanlar aşkı, "sevmek ve sevilmek" olarak tarif etti.

İLGİNÇ SONUÇLAR ÇIKTI

Araştırma sonucuna göre, aşka en uygun duygu ise nefretti! Erkek katılımcıların çoğunluğu magazin dünyasında sıkça rastlanan 'kendisinden büyük kadınlarla aşk yaşamaya' sıcak baktığını dile getirdi.

Erkeklerin aşk idolünün güzel oyuncu Tuba Büyüküstün olduğu görülürken onu, başından 2 evlilik geçen ve şu an Sadettin Saran'la birlikte olan Hülya Avşar'ın izlemesi hayli şaşırtıcıydı. Ancak anket sonucunun en ilginç sorusunun yanıtını bayanlar verdi!

Bayanların büyük çoğunluğu, "Aşk idolünüz kim?" sorusuna Arda Turan yanıtını verdi. Arda, böylece sadece teknik direktörlerin değil genç kızların da gözüne girmeyi başardı!

SAKLAMBAÇ