kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

FB'nin Avusturya kampı sona erdi

Yeni Haber
Fenerbahçe'nin Avusturya Kitzbühel'de yaptığı sezon öncesi hazırlık kampı sona erdi.

Sarı-lacivertliler, 15 günden bu yana Avusturya'nın kış sporları merkezi Kitzbühel'de sürdürdükleri hazırlık kampını, basına kapalı gerçekleşen bir saatlik rejenerasyon antrenmanı ile tamamladı.

Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlıkları devam eden Deivid de Souza, Vederson ve Tümer Metin ile dün aniden ülkesine dönmek zorunda kalan Mateja Kezman katılmadı. Kezman'ın, babası beyin kanaması geçirdiği için erken saatte ülkesine gittiği iddia edildi.

Aragones'in, antrenmanda dünkü Ceske Budejdovice maçında sahaya çıkan futbolculara rejenerasyon, yedek oyunculara ise çabukluk ve kuvvet çalışmaları yaptırdığı öğrenildi.

Antrenman, tüm oyuncuların katıldığı açma germe çalışmasıyla sona erdi. Bu arada, Almanya'daki ailesi ve çocuklarını görmek için Aragones'ten izin alan Deniz Barış'ın, takıma daha sonra Türkiye'de katılacağı
belirtildi.

Fenerbahçe kafilesi, TSİ 15.30'da Kitzbühel'den ayrılarak, kara yolu ile Almanya'nın Münih kentine gidecek. Sarı-lacivertliler, TSİ 19.05'te de Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle Münih'ten Türkiye'ye hareket edecek.

(AA)