kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Jandarma uzman komando alacak

Yeni Haber
Jandarma Genel Komutanlığı, sınavla "komando" branşında uzman erbaş alacak.

Jandarma Genel Komutanlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, adayların başvuru için "www.jandarma.tsk.mil.tr" internet adresinden duyurulan belgeleri eksiksiz olarak PTT/Kargo ile veya şahsen en geç 22 Eylül 2008 günü mesai bitimine kadar "Jandarma Okullar Komutanlığı Uzman Erbaş Kayıt-Kabul Komisyon Başkanlığı 06835 Beytepe/ANKARA" adresine iletmeleri gerekiyor.

Başvurusu kabul edilen adayların isim listesi ile sınava girecekleri tarih, saat ve salon isimleri 10 Ekim 2008 tarihinden itibaren internet adresinden yayımlanacak. Yazılı sınav 25 Ekim 2008 tarihinde "Jandarma Okullar Komutanlığı Beytepe/ANKARA" adresinde yapılacak, sonuçlar aynı gün saat 19.00'a kadar "www.jandarma.tsk.mil.tr" internet adresinden duyurulacak. Başvurusu kabul edilerek, yazılı sınava çağrılan adaylar belgeleri açıklandığı şekilde tanzim ederek, yazılı sınava gelirken beraberinde getirecek.

Yazılı sınavda başarılı olan adaylar 26-30 Ekim 2008 tarihleri arasında "Ön Sağlık, Fiziki Kabiliyet ve Değerlendirme Testi" ile mülakata tabi tutulacak. Kimin hangi tarihte teste tabi tutulacağı, yazılı sınav sonuçları ile birlikte sadece internet adresinden duyurulacak.

Şubat-Nisan 2009 tarihleri arasında göreve başlayacak olan uzman erbaşlar, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı, Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlıkları, Beytüşşebap Taktik Jandarma Komando Alay Komutanlıkları bünyesinde ihtiyaç duyulan komando birlikleri emrine atanabilecek.

(ANKA)