kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Yazın sıcaklarda bile çok renk sevmeyenlerdenseniz bej gibi naturel renkleri de tercih edebilirsiniz.

Yazın son dokunuşları

Esra ÇORUH
12.07.2008
Sıcak yaz günlerinde hem modayı takip etmek hem de havayla baş edebilmek elinizde. Sezonun moda trendlerini yaz sıcaklarına uygulamak için önerilerimize kulak verin..
* Yaz günlerini daha güzel gösteren renkler önemli. Fuşya, limon sarısı, portakal rengi, mavi içimizi açtığı gibi, yazın enerjisini de yansıtıyor. Bu yaz bu renkleri kullanmaktan sakın korkmayın.

* Parlak renkli kıyafetleri, ister gece ister gündüz dilediğiniz gibi giyebilirsiniz. Ancak hem aksesuarlarınızı hem de kıyafetinizi parlak renklerden seçmeyin. Eğer kıyafetleriniz parlak renkteyse aksesuarlarınız naturel tonlarda olsun.

* Çok renk sevmeyen biriyseniz, size önerimiz canlı renkleri naturel bej tonlarıyla tamamlamanız. Siz de bu renklere alışacaksınız.

* Sıcak yaz günleri için polyester karışımlı kumaşlar yerine pamuklu kumaşlar seçin. Gece için canlı renkleri ipek ve satenlerle kullanmak da çok hoş olur.

KEMERLİ CEKETLER
* İş hayatında da stil sahibi olmanıza yardım edecek birçok sezon trendi var. Sezonun kolsuz ceketleri bunlardan biri.

* Kolsuz ceketleri bluz yerine de giyebilirsiniz. Size önerimiz, erkeksi havayı kaldırmak için belinize ince bir kemer takmanız. Böylece hem siluetiniz ortaya çıkacak hem de çok şık olacaksınız.

* Ceket yerine yarım kollu uzun gömlekleri de, etek ya da pantolonun dışına çıkararak giyebilir ve kemerle süsleyebilirsiniz.

* Beyaz ve bej ikilisini sakın göz ardı etmeyin. Bunlar, çok şık durduğu kadar sıcak günlerin vazgeçilmez ikilisidir.

SOFİSTİKE GRİ
* Grinin ciddiyeti naturel görüntüyle kırılıyor. Yaz günleri için saçınızı doğal bırakın, teninizi gösterin yeter...

* Tepeden tırnağa gri trendine uymak istiyorsanız, gri tonlarını birleştirmenizi öneririz. Böylece birkaç farklı tonda griyle daha dinamik bir görüntü elde edersiniz.

* Sofistike bir görüntü için griyi rahat kesimli kalıplarda deneyin. Bol pantolonlar, rahat bluzlar... İşte sıcak yaz günleri için hem şık hem de rahat bir alternatif daha.

70'LERİN GÖSTERİŞİ
* Yaz ayları geldiğinde davetlerin de sonu gelmiyor. Bu davetlerde stilinizi göstermek için sezonun en çok öne çıkan trendini; yani 70'li yılların etkisini temsil eden bir elbiseyi tercih edebilirsiniz.

* Disko topları gibi parıldamaktan korkmayın! Baştan aşağıya parlayan bir elbiseyi giymek için daha güzel bir fırsat olamaz.

* Eğer bu kadar parıldamak istemiyorsanız, o zaman her iki kolunuza da dore, kalın bilezik takabilirsiniz. Tabii ki başka aksesuar takmamak koşuluyla... Denge çok önemli, unutmayın!

* Davetler için elbiselere bir alternatif arıyorsanız, sezonun en moda parçası olan tulumları deneyin ve farkınızı ortaya koyun.

İRİ DESENLER
* Çicek desenleri olmadan bir yaz düşünülemez. Bu yaz çiçek desenleri adeta bir sanatçının elinden çıktı ve tablolar kıyafetlerimize dönüştü. İri çiçek desenleri, boya dokunuşlarını andıran fırça darbeleri, elbiseden bluza, ayakkabıdan çantaya her parçayı süslüyor.

* 'Desen sevmiyorum,' diyenlerin bile vazgeçemediği, tabloyu andıran kıyafetlerle yazı yaşamak daha da keyifli olacak. Ama size önerimiz desenli bir elbiseyi tamamlayacağınız aksesuarları daha basit seçmeniz.

* Yaz akşamları için size önerimiz; feminen görünen bu desenleri erkeksi ceketlerle tamamlamanız...
Haberin fotoğrafları