kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Öz kızına tecavüz etti doğan bebeği gömdü

İlhan DEMİRCİOĞLU SABAH
Amasya'da 8 çocuklu cani baba ortanca kızına tecavüz etti. Dünyaya gelen bebeği öldürdü. Diğer çocuklarını ölümle tehdit eden babayı oğlu ele verdi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Öz kızına tecavüz etti doğan bebeği gömdü
Avusturya'da evinin bodrumuna öz kızını 24 yıl boyunca hapsedip tecavüz eden sapık baba dehşetinin bir benzeri Amasya'da yaşandı. Çiftçi olan ve 2000'de eşinden boşanan 8 çocuk babası M.A. (64) iddiaya göre, 3 yıl önce öz kızı N.A. (25) ile cinsel ilişkiye girdi. Babasının tecavüzüne uğrayan N.A., geçen yıl hamile kaldı. Olayın ortaya çıkmaması için sapık baba, kızına evde doğum yaptırdı ve kızının doğurduğu bebeği öldürdükten sonra evlerinin bahçesine gömdü. Kimseye söylememeleri için de çocuklarını, "Eğer olanları anlatırsanız sizi öldürürüm" diye tehdit etti. Baba olayın ortaya çıkmaması için çocuklarını dövüp, öldürmekle de tehdit etti.

OĞLU İHBAR ETTİ
Ancak sapık babanın oğlu olanlara artık dayanamadı. Önceki gün jandarmaya giden oğlu, daha fazla dayanamadığını söyleyip, "Ablam hamile kalınca babam evde doğum yaptırdı. Bir kız çocuğu dünyaya geldi. Yaklaşık 1 aylık iken babam onu öldürüp, tarlaya gömdü. Sonra da bizi bu olayı kimseye söylemeyelim diye tehdit edip, dövmeye başladı" dedi. Jandarma babayı gözaltına aldı, talihsiz kızı ise ifadesine başvurmak üzere karakola götürdü. Savcılığa sevk edilen baba M.A. oğlunun iftira attığını söyledi.

KEMİKLERİ BULUNDU
Savcılıktan alınan izinle evin bahçesinde arama yapan jandarma, Ş.A.'nın gösterdiği yerde bebeğe ait kemikleri buldu. Kemikler incelenmek üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. M.A.'nın uzun süredir kızına tecavüz ettiğinin belirlendiğini söyleyen yetkililer, "Tecavüz olayının tahmini olarak 3- 4 yıldır devam ettiği sanılıyor. Talihsiz bebeğin cesedini adli tıbba gönderdik. Ölüm tarihi ve ölüm nedeni tam olarak ortaya çıktığı zaman kesin tarih belli olur" diye konuştu. Öz kızıyla ilişkiye girdiğini itiraf eden baba M.A. tutuklanarak Amasya Cezaevi'ne konuldu. Bu arada, talihsiz kızın, akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için adli tıbba sevk edileceği ve bu süre içerisinde devlet korumasında tutulacağı açıklandı. Sapık babanın diğer çocuklarının da koruma altında olduğu öğrenildi.