kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kayserispor Arjantinli Matias Escobar'ı transfer etti

Yeni Haber
Yeni sezona daha iyi bir kadro oluşturma hedefiyle yola çıkan Anadolu'nun güçlü takımlarından Kayserispor, Arjantin'in Gimnasia La Plata takımında forma giyen Matias Escobar ile 1 artı 3 yıllık opsiyonlu sözleşme imzaladı. ..
Yeni sezona daha iyi bir kadro oluşturma hedefiyle yola çı bekan Anadolu'nun güçlü takımlarından Kayserispor, Arjantin'in Gimnasia La Plata takımında forma giyen Matias Escobar ile 1 artı 3 yıllık opsiyonlu sözleşme imzaladı.

26 yaşındaki genç oyuncunun takımın jokeri olabileceğini kaydeden Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, yeni sezonda daha büyük hedeflerinin olduğunu ve bu doğrultuda futbolcu transferi yaptıklarını söyledi. Pablo Avendano ile sözleşmenin karşılıklı feshedilmesinin ardından Escobar'ı kadrolarına dahil ettiklerini aktaran Hurma, "Bizim için çok önemli bir oyuncu. Kendisi de Kayserispor'a gelmeyi çok istedi. Başarılı olacağına inanıyoruz." diye konuştu. Kayserispor gibi hedefleri büyük olan bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu belirten genç oyuncu ise bu hedeflerin yerine getirilebilmesi için kendisinin de elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi. Kayserispor da başarılı olmayı çok istediğini belirten Escobar, daha sonra Kayserispor formasını giyerek takım bayrağı önünde poz verdi.