kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Chatman geldi, Austin yolda
Beşiktaş Cola Turka, Avrupa'nın en iyi oyun kurucularından biri olarak gösterilen ABD'li basketbolcu Mire Chatman'ı aldı, geçen sezonu Benetton'da geçiren ABD'li pivot Mario Austin ile de el sıkıştı. Chatman, Dinamo Moskova'nın ULEB Cup şampiyonu kadrosunun yıldızlarından biriydi. 2.06'lık Austin de 2005-06'da Hapoel formasıyla ULEB Cup'ın ribaund kralı ve en değerli oyuncusu seçilmişti. Beşiktaş bayanlarda da İsrail Milli Takımı'nın oyun kurucusu Shay Doron, ABD'li pivot Laura Harper ile forvet Alexis Hornbuckle'ı aldı.

Sivas, Cvetkov ve Uğur'u satıyor
Sivasspor geçen sezon 7 gol atan Ivan Cvetkov ile Uğur Yıldırım, Ömer Kaplan ve Mahmut Hanefi'yi gönderiyor. Ayrıca Grbalj maçında yıldızlaşan kaleci Volkan Ünlü ile Gurbanov, Aytaç Ak, Emre Efe ve Murat Yılmaz da kiralanacak.

Fransa 'Doping' Turu
Fransa Bisiklet Turu'nda doping yapan sporcuların sayısı 3'e çıktı. Daha önce dopingli yakalanan İspanyol bisikletçiler Beltran ve Nevado'nun ardından dün de İtalyan Riccardo Ricco dopingli çıktı. Ricco'nun takımı Saunier- Duval'ın yarıştan çekildiği belirtildi.

Oftaş Spor, Hacettepespor oldu
Oftaş Spor ismini ve renklerini değiştiriyor. Yönetim kurulu bugünkü toplantısında, Ankara'nın geçmişteki ünlü kulüplerinden Hacettepespor'un ismini ve mor-beyaz renklerini alma kararını verecek. Başkentli futbolseverlerin gönlünde ayrı bir yeri olan Hacettepe, 1962-68 yılları arasında Türkiye 1.Ligi'nde mücadele etmişti.

Kahn'ın jübilesi kapalı gişe
Almanya'nın efsane kalecisi Bayern Münih'li Oliver Kahn'ın 2 Eylül'de yapacağı jübile maçının biletleri tükendi. Almanya Milli Takımı'nın Bayern Münih'e karşı oynayacağı karşılaşma için basılan 69 bin biletin satıldığı belirtildi.

"Bu gruptan çıkarız"

2009 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası elemelerinde C Grubu'nda Fransa, Belçika ve Ukrayna ile mücadele edecek A Milli Takım hazırlıklarını sürdürüyor. Oyuncularımızdan Sinan Güler, "Önemli rakibimiz Fransa. Bence onları da yenebiliriz" derken Cenk Akyol da, "Birincilik için Fransa ile çekişiriz" yorumunu yaptı.