kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Arjantin'in yetiştirdiği en büyük golcüler arasında yer alan Crespo, eskisi kadar gözde olmasa da halen Avrupa'nın önemli forvetlerinden biri olarak gösteriliyor.

Hedefte yine Crespo var!

YAŞAR YALÇIN
Forvet arayışlarını sürdüren G.Saray, rotayı bir kez daha Interli Crespo'ya çevirdi. Önceki görüşmede, "İtalya'da kalmak istiyorum" diyen Arjantinli şimdi Cimbom'a daha sıcak ..
Dört koldan yabancı transferiyle ilgili çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da rota bir kez daha Hernan Crespo'ya döndü. Inter'le sözleşmesini yenileyemeyen yıldız futbolcu için temaslar yeniden başlatıldı. Crespo geçtiğimiz ay da Cimbom'un gündemine gelmiş ancak başta Roma olmak üzere birçok İtalyan kulübünden teklif alan ünlü oyuncu, "Kariyerime Serie A'da devam etmek istiyorum. Teklifinize teşekkür ederim" demişti. Roma'nın, Galatasaray'ın da bir ara ilgilendiği Baptista'yı transfer etmesiyle birlikte ise dengeler değişti. Diğer İtalyan kulüpleri de Crespo'dan tekliflerini çekince Sampdoria, Çizme'den 34 yaşındaki oyuncuya talip tek kulüp olarak kaldı. Sampdoria'nın ünlü golcüye önerdiği rakamın sadece yıllık 1 milyon 100 bin euro olması da sarı-kırmızılıların iştahını kabarttı.

CİMBOM DAHA İYİ PARA VERİYOR
Forvete transfer edilecek bir yıldıza yıllık 3 milyon euro gibi bir ücret ödemeyi gözden çıkaran Galatasaray devreye girdi ve Crespo'yla bir kez daha temas sağladı. Arjantinli futbolcunun düşünmek için süre istediği, ancak son gelişmelerden sonra sarı-kırmızılı kulübün teklifine sıcak bakmaya başladığı, kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgiler arasında. l