kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Selçuk: Luis Aragones'e gerçekten hayran kaldım

Fenerbahçeli Selçuk Şahin, yeni hocalarına övgüler yağdırdı; "Hırslı, istekli ve hiperaktif birisi. En iyi hazırlık kampımızı geçiriyoruz" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Selçuk: Luis Aragones'e gerçekten hayran kaldım
Fenerbahçeli Selçuk Şahin, yeni teknik direktörleri Luis Aragones'e övgüler yağdırdı. FB TV'ye konuşan Selçuk, "Luis Aragones çok farklı bir teknik adam. Hırslı, istekli ve hiperaktif. Herkesle ve her şeyle birebir ilgileniyor. Zaten buraya Avrupa şampiyonu olarak geldi. Ama sanki antrenörlüğe yeni başlamış gibi. Onun böyle olması da bize olumlu yansıyor. En iyi hazırlık kampımızı yaşıyoruz. Gerçekten de Luis Aragones'e hayran kaldığımı söyleyebilirim. İnşallah onunla birlikte büyük başarılara imza atarız" ifadesini kullandı. Gelecek sezonla ilgili değerlendirmeler yapan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiğimiz başarıların üzerine çıkmak istiyoruz. Zaten Türkiye Ligi'nde şampiyon olmalıyız. Taraftarlarımızdan, her zaman olduğu gibi önümüzdeki sezonda da destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

"EMRE BÜYÜK İSİM"
Yeni transferler hakkında da yorum yapan Selçuk Şahin, "Emre Belözoğlu, Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük futbolculardan birisi. Çok daha iyi yerlere gelebilirdi ama bazı talihsizlikler yaşadı. Güiza da İspanya Ligi'nde gol kralı oldu. Dolayısıyla yorum yapmaya gerek duymuyorum" şeklinde konuştu.