kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sivas, Braga'ya bileniyor

Yeni Haber
Kırmızı-beyazlı ekip, Portekiz temsilcisi SC Braga ile sahasında oynayacağı Uefa İntertoto Kupası 3. tur ilk maçından, rövanş karşılaşması için avantajlı bir skorla ayrılmayı hedefliyor..
Sivasspor'da gözler, Portekiz temsilcisi SC Braga ile hafta sonu oynanacak olan UEFA Intertoto Kupası 3. tur ilk maçına çevrildi.

Karadağ ekibi OFK Grbalj'ı 2-2 ve 1-0'lık skorlarla eleyerek Intertoto Kupası'nda adını 3. tura yazdıran Sivasspor, kupanın 3. tur ilk maçında, 20 Temmuz Pazar günü saat 19.00'da, Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Portekiz temsilcisi SC Braga'yı konuk edecek.

Geçen hafta iç sahada OFK Grbalj'ı 1-0 yenerek hem Avrupa kupalarındaki ilk zaferine imza atan, hem de kupada tur atlayan Sivasspor, Portekiz temsilcisi SC Braga ile sahasında oynayacağı 3. tur ilk maçından, rövanş karşılaşması için avantajlı bir skorla ayrılmayı hedefliyor.

Braga ile oynanacak olan 2 maçta da istediği skorları elde ederek UEFA Kupası 2. ön eleme turuna kalmak isteyen Sivasspor'da, zorlu Braga maçı öncesinde Mohammed Ali Kurtuluş, Sezer Badur ve Onur Tuncer'in sakatlığı sürüyor.

Bu 3 oyuncunun yanı sıra, Avustralya Milli Takımı kadrosunda bulunan kaleci Michael Petkoviç de Braga karşısında forma giyemeyecek.Ayrıca, Sivasspor'da Braga maçı öncesinde, transfer komitesi ve teknik heyetin raporları doğrultusunda teknik direktör Bülent Uygun tarafından kaleci Volkan Ünlü, Ilgar Gurbanov, Emre Efe, Aytaç Ak ve Murat Yılmaz'ın kiralanmasına, Uğur Yıldırım, İvan Cvetkov, Ömer Kaplan ve Mahmut Hanefi Erdoğdu'nun da satılmasına karar verildiği açıklandı.Bu oyuncuların Braga maçı kadrosunda yer alıp almayacağı merak ediliyor.