kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Nonda: "Hakan Şükür'ün yerinin doldurulması zor"

Yeni Haber
Galatasaray'ın golcü futbolcusu Shabani Nonda, sarı-kırmızılı takımın forvet hattında herhangi bir sorunun bulunmadığını açıkladı.

Sabah yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Kongolo golcü, Almanyada iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Bu sabah itibari ile hep birlikte çalışma şansı bulduklarını ifade eden Nonda, "Milli Takım'ndan dönen arkadaşlarımız ve yeni transferimiz Kewel'de antrenmana katıldı. Böylece daha rahat bir şekilde taktik antrenmanlarımızı yapacağız ve iyi bir duruma geleceğiz. Geçen yılki hazırlık kampında yoktum. Bu yıl takımla beraberim. İyi bir sezon geçireceğimizi umut ediyorum." diye konuştu.

Basın mensuplarının yönetimin golcü futbolcu arayışları konusundaki sorularına ise Nonda, "Rekabet her zaman iyidir. Tüm oyuncular böyle olunca daha çok çalışması gerektiğini bilirler. Her mevkide değişik alternatiflerin olması takım için her zaman önemlidir. Bu başarıyı getirir." dedi.

"Hakan yeri doldurulması zor bir futbolcu"

Hakan Şükür'ün yeni sezonda takımda olmayacak olmasının sorulması üzerine Nonda, şöyle konuştu:"Yeri doldurulması zor bir oyuncu. Herşeyden önce takımın kaptanıydı. Galatasaray'daki geçmişiyle birlikte de büyük bir karizması vardı. Onun gidişiyle Ümit ve ben daha çok çalışıp işi üstlenmeliyiz."

Nonda, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne öncelikli olarak kalmak için ön eleme turunu geçmek zorunda olduklarını vurgulayarak, " "Herşeyden önce eleme turunu geçmeliyiz. Odaklanmamız gereken nokta ön elemeyi geçmek. Ön elemeyi geçtikten sonra şampiyonlar ligiyle ilgili hesaplar yapabiliriz. Geçen yıl tam form tutmuşken sakatlıklarla boğuşmak benim de hoşuma gitmedi. Sonuç olarak şampiyonluğa odaklandık ve hedefe ulaştık. Şimdi bu ünvanı korumalıyız. Elimden geldiğince fazla gol atmayı hedefliyorum. Geçen yılki gol sayımı geçeceğim. Amacım sezonun başından sonuna kadar takımın içinde var olmak." Golcü futbolcu, Kewel'in takıma faydalı bir transfer olacağını sözlerine ekledi.

CİHAN