kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Açıkhava konserleri Aksu'yla başlıyor

Bu yıl 19'uncusu düzenlenen Harbiye Açıkhava konserleri, bu akşam Sezen Aksu ile başlıyor. Etkinlikte Haris Alexiou, Zülfü Livaneli, Candan Erçetin ve Goran Bregoviç de sahne alacak..
Most Production tarafından organizasyonu yapılan geleneksel Açıkhava konserleri bugün başlıyor. Bu yıl 19'uncu kez organize edilen ve İstanbul Harbiye'deki Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen etkinlik yine Türk ve dünya müziğinin ünlü isimlerini ağırlıyor. İstanbullu müzikseverlere tanıdığı ünlü isimlerle buluşma fırsatı veren etkinlik, Sezen Aksu konserleriyle başlıyor. "Sezen denince akla gelen" şarkılarını seslendireceğini söyleyen ünlü sanatçı, bu akşamdan itibaren beş gece boyunca tüm sevenlerini geçmişe götürecek. Sezen Aksu, sevenlerini "avaz avaz" şarkı söylemeye davet edecek. Sanatçı "Deniz Yıldızı" adlı son albümündeki şarkıları ve eski parçalarını içeren bir repertuvar sunacak. Açıkhava konserlerinde Sezen Aksu dışında, ünlü Yunan sanatçı Haris Alexiou, Zülfü Livaneli, Candan Erçetin ve Goran Bregoviç İstanbullulara unutulmaz geceler yaşatacak.

YAĞMURLUKLAR HAZIR
Konser biletleri, internette biletix. com'da, 56-130 YTL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Most Production yetkilileri, olası bir yağışlı havada amfitiyatroda bulunanlara dağıtılmak üzere 20 bin yağmurluk hazırlatıldığını söyledi.