kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Zülfü Livaneli Jocelyn Smith

Smith: Türkiye bir caz cenneti!

Öner ÖNGÜN
Dünyaca ünlü caz ve blues şarkıcısı Jocelyn Smith, yarın akşam Bodrum Antik Tiyatro'da Zülfü Livaneli ile vereceği konser için geldi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Smith: Türkiye bir caz cenneti!
BKM'nin organizasyonuyla Bodrum Antik Tiyatro'da düzenlenecek 'Yıldızlı Turkcell Geceleri'nin açılış konserini gerçekleştirecek olan Zülfü Livaneli ve ünlü caz blues şarkıcısı Jocelyn Smith konserden önce biraraya geldiler. Zülfü Livaneli, Jocelyn Smith ile ortak piyanist bir dostları vasıtası ile tanıştıklarını ve iki senedir birlikte çalıştıklarını söyledi. 'Aslan Kral' film müziği ile altın plak alan ve 11 Eylül saldırıları sonrasında yaptığı ilahi ile bütün dünya tarafından tanınan Jocelyn Smith, "Türkiye bütün caz sanatçılarının hayali. Tam bir caz cenneti" dedi ve Türkiye'yi Zülfü Livaneli sayesinde yakından tanıdığını anlattı.

NİHAT'I BEĞENİYOR
Şovmen Beyazıt Öztürk'e çok güldüğünü söyleyen Smith, milli futbolcumuz Nihat Kahveci'ye hayranlığını da "Jocelyn Nihat'a aşık" sözleriyle dile getirdi. Yarın akşam düzenlenecek konserin ilk bölümünde Zülfü Livaneli şarkılarını seslendirecek. İkinci bölümde ise Jocelyn Smith sahneye çıkacak ve konser, ikilinin 'Leylim Ley' şarkısını birlikte söylemesi ile son bulacak.
Haberin fotoğrafları