kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

At binme sahnesinde dublörsüz şaha kalktı

Mehmet ÇALIŞKAN
'Avanak Kuzenler' filminin 'Melike'si Fatma Toptaş, bindiği atı şaha kaldırma sahnesinde dublör kullanmak istemedi. Toptaş'ın at üzerindeki cesareti ise yönetmenini çok kızdırdı..
Genç oyuncular Yağmur Atacan, Alp Kırşan ve Paşhan Yılmazel'in başrol oynadığı 'Avanak Kuzenler' filminde 'Melike' karakterini canlandıran Fatma Toptaş, önceki gün yapılan çekimlerde, at üstünde gösterdiği ustalıkla tüm ekibe heyecan yaşattı.

*FATMA TOPTAŞ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

TÜM EKİP ALKIŞLADI
Toptaş'ın, bindiği atı şaha kaldırma sahnesi için yönetmen Oğuzhan Tercan dublör hazırlığı yaparken, genç oyuncu "Böyle bir sahne için dublöre ihtiyacım yok" diyerek atın üstüne atladı. Kimseden yardım almadan atını şaha kaldırmayı başaran Fatma Toptaş, çekim sonrası yönetmen Tercan'dan 'bir daha asilik yapmaması' için uyarı aldı. Yönetmenini kızdırsa da, tehlikeli bir sahnede gösterdiği başarı nedeniyle film ekibi tarafından alkışlanan Fatma Toptaş, rolüne hazırlanırken aldığı at binme derslerinin büyük faydasını gördü.

HERKESİ ŞAŞIRTTI

Güzel oyuncu, uyarı almasına neden olan sahne hakkında şunları söyledi: "Sette benden başka herkes tedirgindi. Çünkü oldukça zor bir sahne çekilecekti. Bindiğim atı şaha kaldırarak 'Avanak Kuzenler'in imdadına yetişecektim. Yönetmenimiz Oğuzhan Tercan bu sahnede başıma bir hal gelmemesi için oldukça titiz davranıyordu. Ben bir anda ata binip, çekime başlayabileceğimizi söyleyince herkes şaşırdı. Görüntü yönetmenimiz Ertunç Bey, hemen kameranın başına geçti. Bir hobimi işimde kullanmaktan büyük haz aldım. Sanıyorum herkes de bu zor çekimin sorunsuz halledilmesine sevinmiştir."
Haberin fotoğrafları