kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
10,000 BC - M.Ö. 10,000 (WHV / Tiglon)

dvd ekranı

Yavuz Baydar
10,000 BC - M.Ö. 10,000 (WHV / Tiglon)
Film:
* * * / Ekstralar: * *
Önceki iki filminde uzaylılar ve küresel ısınma gibi iki büyük tehlikeyi anlatan yönetmen Roland Emmerich, bu kez insanlığın doğuşuna götürüyor bizleri. MÖ 10 bin ve bir genç kahraman, O'leh. Bu genç, ödlek babasının aksine, gözükara maceralara dalacaktır... Film, gizemli öğeler de içeren, heyecan yüklü, yabana atılmayacak bir geçmiş öyküsü.

Mr and Mrs Bridge / Bay ve Bayan Bridge (A&E Film)
Film:
* * * * * / Ekstralar: *
Paul Newman ve Joanne Woodward, 1930 ve 40'ların Amerikası'nda zengin ve köklü bir ailenin çözülüşünü anlatan filmde tam anlamıyla döktürmekte. Yönetmen James Ivory'i, İngiliz üst sınıflarının sığ dünyasını gözler önüne seren filmleriyle tanıyıp sevdik. Bakış, burada farklı değil.

No Country For Old Men / İhtiyarlara Yer Yok (Paramount / Tiglon)
Film:
* * * * * / Ekstralar: * * *
Karşımızda, Oscar'ı bile kendine getirecek güçte, müthiş sağlam bir senaryoya oturan, kusursuz, türe sokulmayı reddeden bir film var. Meksika sınırı yakınında bir avcı, bir yığın ceset, metruk bir kamyonet ve bir bavul dolusu parayla karşılaşır. Bavulu alacak ve saklanmaya çalışacaktır. Bu arada, Azrail kılıklı bir kiralık katil de dolarların peşine düşmüştür..

Innocence / Masumiyet (D Home)
Film:
* * * / Ekstralar: Yok
Lucile Hadzihalilovic'in olağanüstü yapıtı, düz bir öykü yerine, simgelerle dolu bir dünyanın kendini anlatmasını tercih etmiş. Issız kırların ortasında kızlara ayrılmış bir okul. Buraya her kız gibi Iris de tabut içinde geliyor ve kendisini müthiş katı bir ortamda, botanik okur ve dans öğrenir buluyor...
Haberin fotoğrafları