kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Zebina Cimbom'a çok yakın

Yeni Haber
Başkan Polat, Juventus'un kendisine takım bulmasını istediği başarılı oyuncu ile prensipte anlaştı. Şimdi sıra Juventus'a geldi...
Galatasaray, Juventus'un gözden çıkardığı Fransız savunma oyuncusu Zebina konusunda mutlu sona çok yaklaştı. İtalya'da Juventuslu yöneticilerle görüşmeleri sürdüren başkan Adnan Polat, Zebina transferinde imza aşamasına geldiklerini vurguladı.

2 yıllık sözleşme

Uzun süredir Song'un yerini dolduracak bir stoper arayan Galatasaray, Jonathan Zebina'da karar kıldı. İtalya'ya giden başkan Adnan Polat bu transferi bizzat yönetirken, Brezilya asıllı Fransız oyuncu ile prensipte anlaşmaya vardı. Uzun görüşmelerin ardından Zebina, yıllık 2 milyon euro ve 2+1 yıllık sözleşmeye "Evet" dedi. Tecrübeli futbolcunun onayını alan Polat, şimdi de Juventus'u ikna etmeye çalışacak.

*JONATHAN ZEBİNA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

İtalyan basınında da yer aldı

İtalyanlar, 2011'e kadar sözleşmesi bulunan Zebina'yı gözden çıkarsa da 3.5 milyon euro gibi yüksek bir bonservis ücreti istiyor. Polat'ın İtalyan yöneticilere 2 milyon euro teklif ettiği ve görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Olof Melberg'in gelişi ile Juventus'ta fazla forma şansı bulamayan Zebina'nın daha önce İtalyan basınında "Türk devi" olarak belirtilen Galatasaray'a gitmek için hazırlandığı haberleri çıkmıştı.

(FOTOMAÇ)