kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

''Sokağımda bir değer yetişti''

Yeni Haber
Futbolcu Tuncay Şanlı'nın Adapazarı'nda doğup büyüdüğü sokağa, fotoğrafının ve özgeçmişinin yeraldığı tabela asıldı..
Adapazarı Merkez Belediyesi'nin 'Sokağımda bir Değer Yetişti' projesi çerçevesinde milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın doğup büyüdüğü Adapazarı Hacıoğlu Mahallesi 5066 numaralı sokağa fotoğrafının ve özgeçmişinin yer aldığı tabela asıldı.

Düzenlenen törende konuşan Şanlı, bir çok maça çıktığını ancak bu kadar heycanlanmadığını söyledi. Bu projede yer aldığı için gurur duyduğunu belirten Şanlı ''Beni onurlandırdıkları için Adapazarı Merkez Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye teşekkür ediyorum. İnşallah benden sonra gelecek gençlerin de burada isimleri olur. Çok fazla duygulandığım için daha fazla konuşamayacağım.'' dedi.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Sakarya'da yetişen insanların ülkenin ve ilin gelişimi noktasında büyük emekleri olduğunu dile getirerek şunları kaydetti: ''Hepimiz çok heyecanlıyız. Şehrimizden bu sokaklardan çıkmış ülkemizde ve dünyamızda çok önemli yerlere gelmiş değerlerimiz var. Bu çalışmayla bu tip değerlerin, bu tip kıymetlerin gençlere örnek olacak şekilde gündemde olması için gayret içindeyiz''

Daha sonra Dişli, Şanlı ve vatandaşlar tarafından tabelanın açılışı yapılırken, mahalle sakinleri açılışa büyük ilgi gösterdi.


CİHAN