kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
ŞİRİN SEVER

Şimdi anladınız mı erkeklerin ne hissettiğini!

Para yemek için arkadaşıma yaklaşan 'erkek müsveddesi'ni yazmıştım dün. 'Kim bu kız, tanıyor muyuz?' diye bütün tanıdıklarım aradı bir bir. Kimi meraktan soruyor, kimi dalgasını geçiyor: "Evlenmek istiyoruz o kızla, iletir misin lütfen?" diye... Yazı üzerine ilginç mailler de aldım; en ilginç ikisini paylaşayım istedim sizlerle.
"Şimdi anladınız mı erkeklerin neler hissettiğini. Hani eşittik? Kelle koparmak, kelle koparmaktır. Erkek yapınca adı jigololuk olur. Kadın yapınca ne olur?" Davut Güzel Sayın Güzel, bugüne kadar kadınlar için harcadığınız paralar içinize oturmuş belli! Ama anlamadığınız bir şey var; dün de yazdım, hesap paylaşılabilir, yeri gelir kadın öder, yeri gelir erkek öder hesabı, ilişki dediğin paylaşmaktır zaten. Peki, iki gün boyunca bir kere bile elini cebine atmamak, kendini evden aldırmak, masada bütün hesap paylaşılırken bile oralı olmamak nedir sizce? Olaya 'kelle koparmak' olarak yaklaştığınıza göre siz de aynı yolun yolcususunuz. Yazık, acıdım sizinle birlikte olan ve olacak kadınlara... Ha, bu arada eşitlik deyince de sizin gibilerin aklına bir tek para ödemek konusunda eşitlik gelmesi ne enteresan.
"KKTC'de yaşayan bir İstanbulluyum. Burada bir mobilya şirketinde çalışıyorum. Yazınızı okuyunca hiç şaşırmadım çünkü evlenecek çiftler geldiğinde hayretler içinde kalıyorum. Burada, bütün evi kız yapıyor. Kadınlar inanılmaz dominant. Erkeklerin de eteği eksik sadece! Ama maddiyatı sağlarken adamın karakterinden de eser bırakmıyorlar. Bizim kızları da böyle sanıyorlar herhalde zavallıcıklar. Adımı yazmayın lütfen, ne de olsa onların çöplüğünden yazıyorum size. Sevgiler." Ben de duymuştum Kıbrıslı erkeklerin adetlerini ama sorun şu ki, bizim 'erkek müsveddesi' Eskişehirli! Kısa süre önce Kıbrıs'a yerleşmiş. Yani bu coğrafya meselesi değil, karakter meselesi!