kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hollywood ünlüleri bir deri bir kemik

Sıfır bedenin artık tarih olduğu şu günlerde, ünlü yıldızlar inatla zayıflamaya devam ediyor. Zayıflıktan bir deri bir kemik kalan Hollywood starları bu halleriyle hayranlarını çok üzüyor..
Kıyafetleri bile olmuyor
'Taş Devri' filminin yıldızı Kristen Johnston, son aylarda 30 kilo verdi. Kıyafetleri üstüne olmayan 40 yaşındaki ünlü aktris, "Ben kendimi bu halimle çok güzel buluyorum" diyerek şaşırtıyor. Johnston'a yakın kaynaklar, "Aslında istemediği kadar çok kilo verdi. Şimdi kompleksten bu durumu kabullenemiyor" diye konuşuyor.

Nicky hep zayıf
Hilton otellerinin bir diğer varisi Paris Hilton'un kız kardeşi Nicky, yıllardır sıfır beden vücuduyla boy gösteriyor. Kendisini böyle beğendiğini söyleyen Hilton, 34 beden pantolonların içine rahatlıkla sığıyor.

*NICKY HILTON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

İskelete döndü
Ünlü rockçu Courtney Love, geçtiğimiz günlerde arabasına binerken objektiflere yakalandı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen yıldızın sırt kemikleri dikkat çekti.

*COURTNEY LOVE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

At gibi yiyor ama kilo alamıyor
Keira Knightley de beyazperdenin eriyen yıldızlarından. Her fırsatta beslenme bozukluğu yaşamadığını belirten Knightley için annesi "O bebekliğinden beri çok zayıf. At gibi yiyor ama yine de kilo alamıyor" diyor.

*KEIRA KNIGHTLEY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Colin Farrell'ı görenler tanıyamıyor
Ünlü aktör Colin Farrell'ı görenler gözlerine inanamıyor. Son birkaç ayda 18 kilo veren ünlü aktör, 'Triage' filmindeki rolü için zayıfladığını söylüyor. Savaş zamanı görev yapan bir gazeteciyi canlandıran Farrell,"Doktor kontrolünde yavaş kilo veriyorum.Sağlığımı tehdit eden bir durum yok" diyor.

*COLIN FARRELL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
Haberin fotoğrafları