kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Kadınlar neden süslenir?

Eskiden her şey 'siyasaldı!' Şimdi ise her şey 'sekssel!' Eskiden erkekler fikirleriyle devrimciydi. Şimdi ise kadınlar bedenleriyle devrimci oldular. Siyasalcı erkekleri seksçi yaptılar. Kanadı yolunmuş bir kuşa çevirdiler. Erkeklerin 'cinsel ibiklerini!' havaya kaldırıp, 'siyasal süngülerini!' yere düşürdüler. Hatta bugünlerde kadınlar her çeşidinden cinselliğin dönemini yaşamaya ve yaşatmaya başladılar. Bunu yaparken de kendilerine göre son derece 'akıllıca!' davrandılar. Erkeklerin cinsel isteklerini 'süs!'le yemlediler. Libidoya ilişkin özgürleşme dönemini 'süs'ün ve 'püs'ün yardımıyla başlattılar. Gelin görün ki bence yanlış yaptılar.

YARANMAK AHMAKÇA!
Şimdi isterseniz huzurlarınızda ilk önce 'süs!' ve 'püs!' kelimelerine bir açıklık getireyim. "Vira Bismillah!" deyip, erkeklere yaranmaya çalışan bazı kadınların 'ahmak!'lıklarını ardı ardına sıralayayım. Bence kadınlar bu hayatta erkeklere çekici görünmekten başka hiçbir şey istemiyor. Bütün bu süslenmelerinin ve püslenmelerinin nedeni de bu bence. Bu süslerin yardımıyla yüzlerini, gözlerini boyayarak yeniden şekillendiriyorlar. Mini etekler giyerek püsleniyorlar! Daha sonra da bu mini eteklerin altından erkeğin hattına ince bir t(el) çekiyorlar. Böylece erkeklerin yüreğini ağızlarına getiriyorlar. Bazen de kendilerini 'süsleme sanatı!'nın abartısına öyle bir kaptırıyorlar ki, bir erkekle öpüşürken bile dudaklarına ruj sürüyorlar. Hatta öpüşürken silinen rujun yerine de, kalıcı ruj makyajı yaptırıyorlar. Şimdi soruyorum size ey ahali; "Erkeklere yaranmak için süslenmekten daha salakça bir şey olabilir mi?" Sizi bilemem ama bence olamaz! Günümüzde her şeyi seksselleştiren kadın, bu mantıkla doğrusu adam olamaz! Peki ama neden?

ERKEK DOMUZLAR!
Çünkü bana göre seks; kırmızıya boyanmış bir dudakla alevlense de, aşk; utançtan kızarmış bir yüzle hayat bulur. Bu yüzden de aşırı makyaja düşkün kadınlara diyeceğim şudur ki, yaşınız kemale erdiğinde her yalnız kadın gibi kendinize bir gün şu soruyu soracaksınız: "N'oldu da yüzüm eskidi?" O zaman ben de size tekrar seslenip diyeceğim ki; "Siyasalcı erkekleri her ne kadar seksçi yapsanız da, unutmayın ki erkek domuzlar yere düşmüş armudu sahiplenmez!" Peki, ondan sonra o kadın için geriye ne kalıyor? Seksapelliğini kaybetmiş boyasız bir yüzle, cinsel devrime ihanet etmiş yalnız bir bedenden başka hiçbir şey.