kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Maçı izleyen Ekrem Dağ’ın annesi oğluna moral verdi.

Kim nasıl oynadı?

* ZAPATOCNY: Pres yapan forvet karşısında top kullanmakta zorlandı. Penaltı pozisyonunda Sivok'un kademesine girmesine rağmen Nicolita'yı kaçırdı ve penaltı oldu. İç açıcı değildi.
* SİVOK:
Kademeyi çok kaybediyor. Dün maçta penaltı pozisyonunda da hatası vardı. Topla çıkarken, top kullanırken ise iyi. Kornerlerde ileri çıkarak gol araması artısı..
* SERİÇ: İkinci yarı oyuna girdi. Bu futboluna devam ederse Beşiktaş, İbrahim Üzülmez'i arar. Ancak buna rağmen ilk maçlarına göre daha derli toplu oynadı. Her geçen gün iyiye gitmesine karşın oyuna katılımı, topla çıkışı istenilen seviyeden çok uzak.
* EKREM DAĞ:
Takıma uyumsuzluğu dikkat çekti. Daha çok top istemesi ya da daha çok top atılması gerekiyor. Buna rağmen sağa girdikten sonra canlılık getirdi. Güzel bir şutu vardı.
* TUNA: Hata yapmadı.
Ancak biraz daha iddialı olması için defansta topla oynarken fazla sorumluluk alması gerekiyor.
* HOLOSKO: Sakatlık sonrası olmasına rağmen alışılagelmiş görüntüsünde değildi. Yorgun olduğu gözlendi ve vasatı geçemedi.
* NECİP: Delgado'nun yerine oyuna girdi. Bu kadar ağır idmanı genç yaşına rağmen sakatsız atlatması büyük başarı, orta sahada sırıtmadı.