kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Süper Lig'de transfer döneminin gözdesi olan Kayserisporlu Mehmet Topuz, geçtiğimiz günlerde 2009 yılında sona erecek sözleşmesini 1 yıl daha uzatmıştı.

Takas formülü!

FATİH DOĞAN / VAHAP HACIOĞLU
Beşiktaş'ta kavga ettikleri için satışa konan İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez takasta kullanılacak. Kartal'ın hedefindeki isimler Kayserili Topuz ile G.Antepli Bekir..
Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve satışa konan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman takasta kullanılacak. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın yine transfer istemesi üzerine siyah beyazlı takım, iki kaptanını takasta kullanma kararı aldı. Beşiktaş, Sağlam'ın hayalindeki isim olan Mehmet Topuz için Kayseri'ye İbrahim Toraman+para teklif etmeye hazırlanıyor. Siyah beyazlı takımın kafasındaki bir başka formül ise G.Antepli Bekir'e karşılık Toraman'ı vermek.

KAYSERİ SATMAYI İSTEMİYOR
Yönetim İbrahim Üzülmez'i de almayı düşündüğü isimlere karşılık takasta kullanmayı planlıyor. Mehmet Topuz için Kayserispor ısrarla "Satmayacağız" açıklamasını yaparken, G.Antep'in Bekir için ılımlı olduğu öğrenildi. Başkan Demirören de daha önce Topuz'u almak istediklerini açıklamıştı.