kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
SONG KAMPA DÖNDÜ Paris’te düzenlenen özel bir organizasyonda Dünya Karması formasını giyen Trabzonspor’un Kamerunlu yıldızı Rigobert Song, Gerede kampına katıldı. Song’un Dünya Karması’nda forma giymesi bordo-mavili yönetimde de memnuniyet yarattı.

Zafer gün sayıyor

CEVAT KOL
Trabzonspor el sıkıştığı Zafer Yelen için kulübü Hansa Rostock'tan onay bekliyor. Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Fazla fark yok. Bugün, yarın olumlu cevap verirler" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Zafer gün sayıyor
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Zafer Yelen'in transferinin Hansa Rostock'tan gelecek cevaba bağlı olduğunu söyledi. Hacısalihoğlu, "Haber bekliyoruz. Bizim istediğimiz rakama 'Evet' derlerse transfer olacak. Aramızda büyük bir fark yok. Zannediyorum onlar da bugün, yarın olumlu cevap verirler. Zaten futbolcu ile prensip anlaşmasına vardık, gelmeyi çok istiyor. Transferin gerçekleşme olasılığı yüksek" dedi. Kaleci Tony Sylva'nın da kulübü Lille ile bonservis sorununu halletmesini beklediklerini açıklayan Hacısalihoğlu, "Sylva, kulübüyle bonservis sorununu hallederse gelecek. Kulübüyle itilaflı olursa bu oyuncuyu alamayız. Problemli oyuncu alıp, ileride uğraşmak istemiyoruz" şeklinde konuştu.