kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Güiza’nın eşi Nuria Bermudez İstanbul’a geldikleri için mutlu olduğunu söyledi.

Öğrenmeye geldim

BAHADIR BEYARSLAN
İstanbul'a gelen F.Bahçe'nin yeni golcüsü Güiza, "F.Bahçe'de büyük oyuncular var. Onlara katılıp bir şeyler öğrenmek istiyorum" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Öğrenmeye geldim
Fenerbahçe, yeni golcüsü Dani Güiza'ya kavuştu. Geçen sezon İspanya'da gol kralı olan ve EURO 2008'de şampiyon İspanya'nın kadrosunda yer alan Güiza, eşi ve 4 arkadaşı ile birlikte dün İstanbul'a geldi. Kendisini Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un ikna ettiğini yineleyen golcü oyuncu, "Bana Fenerbahçe'nin çok iyi bir takım olduğunu söyledi. Taraftarın 90 dakika durmadığını ve takımlarını çok sevdiğini biliyorum" dedi.

*GÜİZA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Teknik direktör Aragones'in çok önemli bir hoca olduğunu söyleyen Güiza, "Futbolcusuna saygı gösteren ve takımını çok iyi yöneten bir teknik direktör. İspanya Milli Takımı'ndan sonra Fenerbahçe'de de birlikte çalışacağımız için çok mutluyum ve gururluyum" ifadesini kullandı.

BURADA OLDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ
Güiza son olarak yeni takımında dünya çapında büyük yıldızların olduğunun altını çizerek, "Lugano, Carlos, Alex, Kezman büyük oyuncular. Bir an önce onların arasına katılmak ve onlardan yeni bir şeyler öğrenmek istiyorum" diye konuştu. Golcü yıldızın eşi Nuria Bermudez ise, "Burası hakkında bana çok iyi şeyler söylediler. Her zaman burayı tanımak istemiştim. Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nde izledik. Sevilla'yı elemişlerdi. Burada olduğumuz için mutluyuz" yorumunu yaptı.
Haberin fotoğrafları