kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Ana Ivanovic yerini korudu
Teniste teklerde dünya klasmanında ilk 3 sıra değişmedi. Tek erkeklerde Roger Federer 1., Rafael Nadal 2., Novak Djokovic de 3. sırada yer aldı. Tek bayanlarda ise Ana Ivanovic, Jelena Jankovic ve Maria Sharapova ilk 3 sıradaki yerini korudu.

Telekom'un son yıldızı Katz
Türk Telekom, Karşıyaka'dan Barış ve Olympiakos'tan Roderick Blakney'nin ardından İsrail'in Bnei Hasharon takımından oyun kurucu Erez Katz ile de iki yıllık sözleşme imzaladı. 28 yaşında ve 1.93 boyundaki Katz geçen sezon İsrail ligini 3. sırada bitiren Hasharon'da 5.1 sayı, 3.9 ribaund ve 3.8 asist ortalaması yakalamıştı. Çok iyi bir savunmacı ve saha içi lideri olarak tanınan Katz, 2004'te ULEB Cup'ı kazanan Hapoel Tel Aviv'in de kaptanıydı. * VOLKAN ÜSTÜYILDIZ

Kocaeli'de transfer sürüyor
Kocaelispor, iki yabancı oyuncuyla anlaştı. Denenmek üzere kampa davet edilen ve beğenilen Fildişi Sahili'nden forvet Serge Pacome Dijehoua ve Kamerunlu orta saha oyuncusu Patrice Nzekou Nguenheu ile sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Antalya'ya gurbetçi golcü
Antalyaspor, Almanya 2. Ligi ekibi St. Pauli'nin forveti Ahmet Kuru ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Werder Bremen'de yetişen 26 yaşındaki Ahmet 2005-2006'da Almanya 3. Ligi'nde 26 golle kral oldu.

Cüneyt Erden 1 yıl daha Aslan
G.Saray Cafe Crown, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Polat Kocaoğlu'nu transfer etmesinin ardından, takım kaptanı Cüneyt Erden'in de sözleşmesini 1 yıllığına uzattı.

'2 yıl sonra NBA'deyim'
NBA'de 2008 draftında Portland'ın seçip haklarını Chicago Bulls'a takas yoluyla devrettiği Fenerbahçeli Ömer Aşık, NBA'ye 2 yıl sonra gideceğini söyledi. Aşık, "Kulübümle 2 yıllık sözleşmem var. Takımıma en iyi katkıyı sağlayıp sonra NBA'ye gideceğim" dedi.