kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kezman satılamıyor

DENİZ TÜRKER
F.Bahçe'nin elden çıkarmak istediği Sırp yıldız, burada kazandığı 3.2 milyon euroyu garanti etmek istiyor. Yönetimin bir kereliğine 1 milyon euroluk teklifini de kabul etmiyor..
Aurelio'nun boşluğunu, Maldonado'yu gönderip, yerine bir yabancı orta saha olarak doldurmayı planlayan, ancak sorun yaşayan F.Bahçe'ye Kezman da bela oldu. Sarı-lacivertli kulüpte bir türlü bekleneni veremeyen Sırp yıldıza şu ana kadar Rusya'dan taliplerin olduğu bildirildi. Zenit, CSKA Moskova ve Spartak Moskova'nın Kezman'ı transfer etmek istediği ama yıllık 1.5 milyon eurodan fazla vermeyi düşünmedikleri öğrenildi. Fenerbahçe'de yıllık 3.2 milyon euro kazanan ve iki senelik sözleşmesi daha olan Kezman ise bu rakama gitmesi için Fenerbahçe'den aradaki 1.7 milyon euroluk farkın ödenmesini istedi. Sırp oyuncu, "Ben bu parayı kazanırsam, Rusya'ya da, Japonya'ya da giderim" yanıtıyla yönetimi sıkıntıya soktu. F.Bahçe yönetiminin Kezman'a, gitmesi için, bir kereliğine 1 milyon euro vermeyi önerdikleri ama Sırp oyuncunun "Geleceğimi düşünmek zorundayım" diyerek bunu da geri çevirdiği kaydedildi. Yönetim son alarak, "Kadroya giremezsin" çıkışını yapsa da Kezman'ın tavrı değişmedi.

MUTLAKA DE LA RED
Şu anda tıkanan görüşmelerin sonunda Kezman'ın gönderilmesi halinde F.Bahçe'nin, beklendiği gibi bir forvet değil, bir sağ açık alacağı belirtildi. Aragones'in yönetime "Tek forvet oynayacağız. Güiza, Semih, İlhan, Burak var. Bir yerli daha alınabilir. Ayrıca Deivid de bu bölgede oynar. Bence sağ açık alalım" dediği öğrenildi. Ön libero için ise favori Ruben De La Red...