kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hala ispatlamam gerekenler var

Yaşar Yalçın Süleyman Gültekin
Galatasaray'ın yıldızı Harry Kewell, "1-2 kişiye daha ispatlamam gereken şeyler var. Futbolda hedefler hiçbir zaman bitmez" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Hala ispatlamam gerekenler var
G.Saray'ın flaş transferi Harry Kewell, "1- 2 kişiye daha ispatlamam gerekenler var" dedi. Uluslar arası Futbol Federasyoları Birliği'nin (FIFA) internet sitesine bir röportaj veren ünlü oyuncu, "Birçok kişi benim kariyerimde bir futbolcunun ispatlayacak bir şeyi kalmadığını düşünüyor. Ancak halen 1-2 kişiye bazı şeyleri ispatlamam gerekiyor. Bu, kişisel bir konu" şeklinde konuştu. Futbolda hedeflerin bitmediğinin altını çizen Kewell, genç futbolculara seslenerek, "Her zaman işlerini sevsinler. Birçok genç bana en iyi antrenmanın nasıl olacağını soruyor. Ben de onlara, futbolu sevmelerini, sevdikleri sürece kolay öğreneceklerini söylüyorum" ifadelerini kullandı.

YOKSA SAKAT MI?
Öte yandan dün yapılan akşam idmanında sadece milliler ve Kewell çalıştı. Önceki gün maçta oynayanlar çarşıya çıktı. Kewell'in kampa kendi fizyoterapistini getirip onunla çalışması daha önce iddia edilen sakatlık konusunu gündeme getirdi.