kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

G.Saray'dan sürpriz bomba

Yeni Haber
Cimbom'un yeni transferi, yakın arkadaşı olan Mark Viduka'yı yönetime önerirken, Skibbe'nin de golcü oyuncuya çok sıcak baktığı ifade edildi.

Galatasaraylılar henüz yeni transfer Harry Kewell'ı sahada izleyemedi ama başarılı oyuncu, sarı-kırmızılı ekibin transfer çalışmalarında büyük rol oynuyor. Daha önce vatandaşı Lucas Neill'ın Galatasaray ile görüşmelerinde aracılık yapan Kewell, bu defa yine yakın dostu Mark Viduka için devrede. Uzun süredir golcü arayan Galatasaraylı yöneticilerle bir görüşme yapan Harry Kewell, vatandaşı Viduka'nın Newcastle United takımından ayrılmayı düşündüğünü belirterek Galatasaray'a gelebileceğini söyledi.

MASAYA OTURACAKLAR
Cisse, Louis Saha ve Fred gibi golcülerle ilgilenen sarı-kırmızılılar bunun üzerine Avustralyalı golcüyü de listelerine aldı. Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'ın birkaç gün içinde 1 yıllık sözleşmesi bulunan Viduka ve Newcastle United ile görüşme yapacağı öğrenildi. Cdoatia Zagreb, Celtic, Middlesbrough, Newcastle forması giyen ve 333 maçta 168 gol kaydeden Viduka, ayrıca Leeds United'ta Harry Kewell ile birlikte 4 sezon top koşturdu.

YILIN OYUNCUSU SEÇİLDİ
Avustralya doğumlu olan Mark Viduka, futbol kariyerine 1993 yılında Melbourne Knights takımında başladı. 2006 Dünya Kupası'nda Avustralya Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan yıldız futbolcu, 1999-2000 sezonunda Celtic'teyken İskoç Profesyonel Futbolcular Derneği tarafından yılın oyuncusu seçildi.

MARK VİDUKA KiMDiR?
Doğum tarihi: 09 Ekim 1975
Doğum yeri: Avustralya
Boy: 1.88, Kilo: 85
Mevki: Forvet
Kariyeri: 333 maç / 168 gol
Milli Takım: 43 Maç / 11 gol
Kontrat bitiş tarihi: 2009

(FOTOMAÇ)