kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Jessica Biel

'Hala annemden çok korkarım'

Jessica Biel'le yaşadığı aşkla gündemde olan Justin Timberlake annesinden hala çekindiğini belirtti ve ekledi: "Yetişkin de olsam, annemden hala korkarım..."..
Madonna'nın yeni albümü 'Hard Candy' de ünlü yıldızla '4 Minutes' adlı şarkıda yaptığı düetle beğeni kazanan Justin Timberlake, Hollywood'un en çok sevilen yıldızlarından... Müzik kariyerinde gösterdiği başarıyı sinema dünyasında da göstermek isteyen ünlü şarkıcı, kızlardan oluşan geniş bir hayran kitlesine sahip olsa da kendi evinde küçük bir çocuk gibi... 27 yaşında olmasına rağmen annesi Lynn Harless'tan çekindiğini itiraf eden Timberlake, "Annem hayatımdaki en yakın arkadaşım. İkimiz de birbirimizle çok yakından ilgileniyoruz" diye konuşuyor. İşte yakışıklı şarkıcının ağzından hayatına dair samimi itiraflar:

* Müzikten hiçbir zaman vazgeçmem, benim asıl mesleğim şarkıcılık ama yeni filmim 'The Love Guru' da dokuzuncu filmim olacak. Bu da sinemada da bir yerlere geldiğimi gösteriyor. Hem müzik hem de sinema da birçok başarıya imza atmak istiyorum.

BIEL IDEAL
* Çok fazla çalıştığımı düşünmüyorum. Hayranlarım beni ne zaman görseler, "Kendini yorma" diyorlar. Hiçbir şeyden korkmuyorum, yapabildiğimi düşündüğüm her işe elimi atarım. Tek çekindiğim şey kesinlikle annem!

* Madonna ile birlikte şarkı söylemek harika bir duyguydu. 'Patron gibi miydi?' diye sorarsanız evet tüm kontrolümü ona teslim etmiştim.

* Benim için ideal kadın Jessica Biel. Onunla ne kadar mutlu olduğumu söylememe gerek bile yok zaten mutluluğum yüzümden anlaşılıyor...