kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

F.Bahçe üç yıldızla görüşüyor

Yeni Haber
Fenerbahçe'nin İspanyol hocası, "Aurelio'nun boşluğunu mutlaka dolduracağız" dedi; Senna, Xabi Alonso ve Maniche'den birinin mutlaka transfer edilmesini istedi. Senna'ya Juventus da talip oldu.

ÇEKİCİ BİR TAKIM

Ben hâlâ Avrupa'nın en önemli oyuncularından biriyim. Kariyerime ve oynadığım takımlara bakın bunu daha iyi anlarsınız Galiba A. Madrid'ten ayrılacağım. Gideceğim takım yine en iyisi olacak. Aragones'li, Güiza'lı Bahçe bana çekici geliyor.

İSPANYA'DA MUTSUZ


Fenerbahçe'nin Aurelio'nun yerine ön liberoda düşündüğü Atletico Madrid'li Maniche, İspanya'da mutsuz olduğunu belirterek, "Atletico benim için istekli görünmüyor. Galiba yeni sezonda başka bir takımda oynayacağım" dedi. Geçen sezonun ikinci yarısını İnter'de kiralık geçiren Portekizli yıldız, hala Avrupa'nın en önemli oyuncularından
biri olduğunu, kariyerine bakıldığında ne demek istediğinin daha iyi anlaşılacağını ifade etti.

DAHA AÇIK OLMALILAR

A. Madrid'in daha önce 8 milyon euro fiyat biçtiği ancak şu anda 4 milyon euro'ya transferi gerçekleşebileceği konuşulan Maniche, kişisel olarak bazı teklifler aldığını, Fenerbahçe için de adının geçtiğini bildiğini belirterek şu açıklamayı yaptı: "Eğer A. Madrid'ten ayrılırsam gideceğim takım yine iyi bir ekip olacak. Aragones'li ve Güiza'lı Fenerbahçe bana çekici geliyor. Carlos da orada. Ancak bazı şeylerin daha da netleşmesi lazım."

MANİCHE KiMDiR?

* Tam adı: Nuno Ricardo Oliveira Ribeiro (Maniche)

* Doğum Tarihi: 11 Kasım 1977

* Doğum Yeri: Lizbon-Portekiz

* Ülkesi: Portekiz

* Boy: 1.73

* Kilo: 69

* Mevki: Orta saha

* Forma numarası: 28

* Sözleşmesi: 30 Haziran 2009'da bitiyor.

* İlk milli maçı: 2003 Mart-Brezilya

* Milli takım kariyeri: 47 maçta 7 gol, 2006 Dünya Kupası 4.'lüğü

KULÜP BAŞARILARI:

2003 UEFA Kupası şampiyonluğu, 2004 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2004 İntercontinental Kupası şampiyonluğu, 2003, 2004 Portekiz Ligi şampiyonluğu, 2004 Portekiz Süper Kupa şampiyonluğu, 2006 İngiltere Premier Ligi şampiyonluğu, 2008 İtalya Ligi şampiyonluğu.