kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
AKDENİZ VE EGE DÜN KAVRULDU Çeşme, Bodrum, Fethiye gibi önde gelen turizm merkezlerinde 38-40 dereceyi bulan sıcaklar yüzünden, turistler plajlara ve havuzlara akın etti.

Yeni hafta, Afrika sıcaklarını getiriyor

Türkiye yeni haftayla birlikte yeni bir sıcak hava dalgasının etkisine giriyor. Sıcaklıklar pek çok noktada hızla yükselecek ve mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. İstanbul'da hava, özellikle çarşamba günü bunaltıcı olacak. Hava sıcaklığı ise 35 derece civarına çıkacak. Başkent Ankara'da sıcaklık temmuz ayı ortalama değerinin sadece 2-3 derece üzerinde, özellikle çarşamba günü çok sıcak olacak. İzmir için de yarın aşırı sıcak uyarısı var.

SAKARYA'DA CAN ALDI
Akdeniz bölgesinde özellikle nemin de etkisi ile bunaltıcı bir hava hüküm sürecek. Hissedilen sıcaklıkların 45 dereceyi bulması bekleniyor. Ege için de durum farklı değil. Yine nemin de etkisiyle 40 derece civarında hissedilecek olan sıcaklıklar Güneydoğu Anadolu bölgesinde de yine 40'lı değerleri görecek. Öte yandan aşırı sıcaklar Sakarya'da dün can kaybına neden oldu. Akyazı ilçesinde hayvanlarını otlatmaya giden tansiyon ve şeker hastası Yunus Geyve (55) hayatını kaybetti.