kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aslan'da Cisse an meselesi

Yeni Haber
Skibbe'nin "Bu takıma yeni bir Hakan Şükür şart" demesi üzerine forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, Cisse'de mutlu sona çok yaklaştı. ..
Marsilya'nın hocası Gerets, Fransız golcü için "Gidebilir" derken; G.Saray, Marsilya'ya önerdiği rakamı 4.5 milyon euro'ya çıkarttı. Yönetici Haldun Üstünel, bu transferi her an gerçekleştirebileceklerini söyledi

*CİSSE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Galatasaray, yeni Hakan Şükür'ü gözüyle baktığı Djibril Cisse'de mutlu sona çok yaklaştı. Sarıkırmızılılar, Skibbe'nin önerdiği Marsilya'nın Fransız golcüsü için sürdürdükleri girişimlerde Djibril Cisse'yi ikna ettiler.

Marsilya'yı çalıştıran Galatasaray'ın eski hocası Gerets de Cisse için "Gidebilir" raporunu verdi. Bu transferde tek sıkıntı taraflar arasındaki 500 bin euro'luk fark. Galatasaray, Cisse için 5 milyon euro isteyen Marsilya'ya önerdiği 4 milyon euro'luk rakamı dün 4.5 milyon euro'ya çıkarttı. Yönetici Haldun Üstünel, Cisse'nin transferini her an gerçekleştirebileceklerini ifade etti.

CİSSE ZAMMI

Galatasaray, Marsilya'ya yaptığı teklifi 4.5 milyon euro'ya çıkarttı.

HAKAN'IN YERİNE

Hakan Şükür'le yolların ayrılmasının ardından golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray, Djibril Cisse üzerinde yoğunlaştı. Teknik direktör Michael Skibbe'nin alınmasını çok istediği tecrübeli futbolcu için kesenin ağzını açan sarı-kırmızılı yönetim, Marsilya'ya yaptığı teklifi 4.5 milyon euro'ya çıkardı.

Daha önce 4 milyon euro öneren Cimbom, 500 bin euro zam yaparken, Marsilya'nın düşünmek için süre istediği bildirildi.

ÜSTÜNEL PEŞİNDE

Fransız kulüp, daha önce Galatasaray'dan 5 milyon euro istemiş ve görüşmeler tıkanmıştı. Erik Gerets'in "Gidebilir" raporu vermesiyle golcü futbolcuyu satmayı düşünen Marsilya'nın Galatasaray'ın fiyat yükseltmesiyle yumuşadığı belirtildi. Bu transferle yakından ilgilenen yönetici Haldun Üstünel'in her an müjdeli bir haber verebileceği de gelen bilgiler arasında. Cisse, geçen sezon 35 maçta 16 gol atıp başarılı bir grafik çizmişti.

DJİBRİL CİSSE KiMDiR?

Doğum tarihi: 12 Ağustos 1981
Doğum yeri: Fransa
Boy: 1.83,
Mevki: Forvet
Numarası: 9
Kariyeri: 233 maç / 107 gol
Milli Takım: 37 maç / 9 gol
Sözleşme bitiş: 30.06.2012

FOTOMAÇ