kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ajda Pekkan, kendisini görebilmek için ağlayan Mardinli çocuğu hiç yanından ayırmadı.

Mardin'i fetheden Ajda gözyaşlarını tutamadı!

Özlem AVCI-Ekrem ARSLAN
Ajda Pekkan, Gülen Boya'nın 'Yıllarca Genç Kalacak' projesi için gittiği Mardin'de halkın sevgi gösterileriyle karşılaştı. Kırklar Kilisesi Sokağı'nın açılışına katılan Süperstar çok duygulandı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Mardin'i fetheden Ajda gözyaşlarını tutamadı!
Ajda Pekkan, reklam yüzü olduğu Gülen Boya'nın 'Mardin Yıllarca Genç Kalacak' projesi kapsamında, ilk kez gittiği Mardin'de halkın yoğun sevgisi ile karşılaştı. Kırklar Kilisesi Sokağı'nın Gülen Boya tarafından yenilenip, hizmete girmesi nedeniyle Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu, Polisan Boya Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis ile kurdele kesen Pekkan; gözyaşlarına hakim olamadı.

BÜYÜK ONUR DUYDUM
Açılışta bir konuşma yapan Pekkan, şunları söyledi: "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha güzel ve doğal bir çevre bırakmanın bugün burada haklı bir gururu ve hamlesini başlatmaktan büyük onur duyuyorum. Evrensel bir projede ismimin yer almasından çok büyük bir mutluluk duyuyorum." Kilise avlusunda verilen açılış kokteylinin ardından, Arapça, Süryanice ve Türkçe ilahilerin okunduğu kısa bir ayin yapıldı. Mardin'in tarihi sokaklarını da gezen Ajda Pekkan, Tarihi Pamuk Camii'ne giderek dua etti. Başını örtüp, ayakkabılarını çıkararak camiye çorabıyla giren Süperstar, "Cami ziyaretine çok ani karar verdim. Eğer basın mensupları olmasaydı camideki duam daha uzun sürerdi" dedi.

OKUL DA YAPTIRACAK
Cami ziyaretinin ardından önümüzdeki günlerde açılışının yapılacağı ve kendi ismini taşıyacak sokağı gezen Ajda Pekkan, duygularını söyle ifade etti: "Aslında böyle şeylere önem vermezdim ama şarkılarım gibi yaptığım şeylerin de kalıcı olmasını görmek beni duygulandırıyor. Mardin'de adımı taşıyan bir okul da yaptırmak isterim."
Haberin fotoğrafları