kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sıla

Yeni çıkan şarkıların ne ruhu, ne büyüsü var

Mehmet ÇALIŞKAN/MAGAZİN
27 yaşındaki Sıla, kendi jenarasyonunun şarkılarına veto koydu. Sıla, konserlerinde kendi şarkılarının dışında sadece Sezen Aksu, Nilüfer ve Ajda Pekkan'ın klasiklerini söylüyor..
Müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Sıla, konserlerindeki repertuvarıyla dikkat çekiyor. Kendi şarkıları dışında sadece Sezen Aksu, Nilüfer ve Ajda Pekkan'ın klasikleşmiş şarkılarını seslendiren Sıla, yeni şarkıları ise beğenilmediği gerekçesiyle repertuvarına almıyor. Genç şarkıcı, repertuvar seçiminin nedenini şöyle açıklıyor: "Yeni şarkıların ruhları ve büyüleri yok. Bu nedenle yeni şarkıları beğenmiyorum. Beğenmediğim için seslendirmekten zevk almayacağım şarkıları sırf konser süresini doldurmak için repartuvarıma almam. Bu, beni dinlemeye gelenlere saygısızlık olur."

ÜÇ DİVADA KARARLI
Sıla, dinleyicinin Sezen Aksu, Nilüfer ve Ajda Pekkan şarkılarını keyifle dinlediklerini de belirtiyor: "Üç divanın seslendirdiği ve kalplerde iz bırakan şarkıları ben de konserlerimde söylüyorum. Görüyorum ki dinleyici bu şarkılara her seferinde büyük bir çoşkuyla eşlik ediyor. Çünkü hem sözleri, hem müzikleri, hem de yorumlanma tarzlarıyla herkes için özel anlamlar taşıyor bu şarkılar. Dinleyici mutlu, ben mutlu!"
Haberin fotoğrafları