kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şener'e mesajlı destek

Yeni Haber
Yeni Oluşum Hareketi ismiyle parti kurma hazırlıklarına başlayan Şener'e, kurduğu internet sitesinden destek mesajları yağıyor.

Yeni Oluşum Hareketi web sitesi http://www.yeniolusumhareketi.com'a yapılan ziyaretçi yorumlarında Şener'e istifasının ardından bir günde onlarca destek mesajı geldi. Mesajlarda, ziyaretçilerin bir kısmı Şener'e kuracağı partide yer almak istediğini belirtirken, büyük bir çoğunluğu da halkın yıllardır kendisi gibi birisini beklediğini savundu.

İnternet sitesine gönderilen bir mesajda, "Sayın Şener nasıl bir misyon üstlendiğinizin umarım farkındasınızdır. Yıllardır sizin gibi bir lider bekliyordu bu halk ve bu halk beklediği siyasetçiye kavuştuğu için ne kadar mutlu olduğunu anlatmaya gerek yok siz benim için ev halkından biri gibisiniz bir akraba gibi haklı hareketinizde size sonsuz başarılar diliyorum. Allah yolunuzu da bahtınızda açık etsin" deniliyor.

Başka bir mesajda ise "Çıktığınız çetin yolda başarılar. Umarım sizde eski siyasetçilerden medet umarak geçmişi kirli insanlarla yolunuzu kirletmezsiniz. İnşallah halkımızın biraz gözü açılırda gerçekleri görerek oy verir" temennisinde bulunuluyor. Bir mesajda da Türkiye'nin gidişatından memnu olmadığını belirten bir ziyaretçi, siyasetçilerin halka inmesi gerektiğine değinerek, Şener'in bu "kısır döngüyü" kıracağını düşündüğünü kaydediyor.

Yeni Oluşum Hareteki'nin internet sitesinde bu tür onlarca mesaj göz batarken, AKP'den gösterilen tepkinin de anlamsız olduğu savunuluyor.

(ANKA)