kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şişme oyun grubu yola uçtu, 4 çocuk yaralandı

İlhan DEMİRCİOĞLU
Tokat'ta özel bir firmaya ait şişme oyun grubu, rüzgarın etkisiyle havalanarak karayoluna savruldu. Yoldan o sırada araç geçmemesi olası faciayı önledi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Şişme oyun grubu yola uçtu, 4 çocuk yaralandı
Tokat'ta Erdoğan Gürbüz Parkı'nda bulunan özel bir firmaya ait şişme oyun grubu, rüzgârın etkisiyle Tokat-Turhal karayoluna savruldu. Demirköprü mevkisinde meydana gelen olayda bağlantı noktalarından koparak yola uçan şişme oyun grubunun altında kalan çocuklar Kübra K. (5), Emre Can K., Onat P. ve Egemen Y. (7) yaralandı. Çocuklar, aileleri ve yoldan geçen vatandaşlarca bulundukları yerden çıkarılarak, yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.

"EMNİYETLİ DEĞİL, DEDİM"
Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'ne sevk edilen çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Hastanede gözyaşlarını tutamayan Kübra K.'nin annesi Canan K., "Emniyetli değil, binme dedim ama sözümü dinlemeden bindi" dedi. Yaralanan çocuklardan Emre Can K. ve Onat P. ise oynadıkları sırada havalanan oyun grubunun altında kaldıklarını, ne olduğunu anlayamadıklarını söylediler. Şişme oyun grubu, polis ekipleri ve vatandaşlar tarafından savrulduğu yerden kaldırıldı. Bu arada, şişme oyun grubunun görevlisi 60 yaşındaki Nihat Kap da polis ekiplerince gözaltına alındı.