kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu.

Çarmıklı ile Özmenek dünyaevine girdi
NUROL
Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erol Çarmıklı'nın oğlu Gürol Çarmıklı, eski gazeteci Varlık Özmenek'in kızı Elif Özmenek'le dünya evine girdi. Ballıkuyumcu Köyü'ndeki Nurol Çiftliği'nde 1200 davetlinin katıldığı kır düğününe çok sayıda siyasetçi, işadamı ve sosyeteden tanınmış simalar katıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini Süleyman Demirel, Gürol Çarmıklı'nın amcası Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Çarmıklı ve Ayşegül Taylor üstlendi.

Sunexpress'ten grup indirimi
SUNEXPRESS
Hava Yolları Satış Müdür Yardımcısı Gülsiye Balcı, en az 10 kişiden oluşan gruplara özel indirim uyguladıklarını belirterek, iş adamlarına yönelik yeni kampanya hazırlığı içerisinde olduklarını söyledi. Balcı, SunExpress'in halen 6.3 yaş ortalamasına ve toplam 3.300'ün üzerinde yolcu kapasitesine sahip 17 uçaklık filoyla hizmet verdiğini ifade etti. Balcı, işadamlarına yönelik yeni kampanyalarını yakında açıklayacaklarını vurguladı. "Her şey dahil'' uygulamasıyla iç hat bilet fiyatlarını vergiler, servis ücreti ve harç masrafları dahil anons ettiklerini anlatan Balcı, "Bu uygulamayla duyurusu yapılan fiyatla ödenen rakam arasında farkla karşılaşmıyor" dedi.

Kaz Dağları için Bakanlar Kurulu şerhi
ENERJİ
ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Kaz Dağı Milli Parkı ve mücavirindeki altın arama sahaların dosyalarına, "Kaz Dağı Milli Parkı içinde yer almaktadır, üretim yapılabilmesi için Bakanlar Kurulu Kararı gerekmektedir" şerhi düşülmesine karar verdi. Bölgenin içme suyunun kirlenmesine karşı altın arayan şirketlerin uyarılması kararı alan Bakanlık, altın arama ve üretim faaliyetlerinin düzenli olarak denetlenmesi için Maden İşleri Genel Müdürlüğü'ne talimat verdi. (ANKA)