kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu..

Silk & Cashmere'in lounge konsepti geldi
SILK & Cashmere; alışveriş keyfi ile dünya mutfağının lezzetlerini biraraya getiriyor. Silk & Cashmere, son olarak mağazacılık anlayışını yeniden yorumlayarak, çağdaş bir bakış açısı ile Cashmere Lounge'ı hizmete sunuyor. Silk & Cashmere müşterileri, mağazada bir yandan alışveriş yaparlarken, "Lounge" kısmında da, uluslararası damak zevklerinden derlenerek hazırlanmış, aperatif tarzda yiyecekler ve light kokteyllerden oluşan mönüyü tadabilecekler.

Tesco ile yeşile dost mağazalar geliyor
TESCO Kipa Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü Yılmaz Attila, gelecek dönemde tüm mağazalarında uygulanmak üzere enerji, su ve geri dönüşüm konusunda ''yeşile dost mağaza'' konsepti üzerinde çalıştıklarını söyledi. Attila, Tesco'nun merkezi İngiltere'de mağazalarda karbon salınımını 2020 yılına kadar yüzde 50 oranında azaltma hedefi konduğunu, bu hedef kapsamında Tesco Kipa'nın da bazı projeleri hayata soktuğunu ifade etti. Atilla sektörde karbon salınımını indirgemenin en verimli yolunun elektrik kullanımını azaltmaktan geçtiğini ifade etti.

110 ülke arasından Scania'a ödül geldi

DOĞUŞ Otomotiv Scania marka ekibi 110 ülke arasında yapılan yarışmada pratik konuşma kılavuzu "10 Dilde Seyr'ü Sefer" isimli el kitabı projesi ile en iyi pazarlama projesi ödülü olarak tarif edilen "Communication Award" onur ödülünü almaya hak kazandı. Doğuş otomotiv - Scania, uluslararası taşımacılık yapan kamyon sürücülerinin hayatlarını kolaylaştırmak amacı ile tasarladığı 10 dilde hazırlanan "10 Dilde Seyr'ü Sefer" isimli kitapçık, önce Türkiye çapında ücretsiz dağıtılarak müşterilerin beğenisini kazandı ve uluslararası çapta da takdir görerek Türkiye'ye onur ödülünü getirdi.
Haberin fotoğrafları