kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Kadın-erkek farkı

* Kadın yalnızken ağlamaz. Her zaman bir erkeğe ihtiyaç duyar. Erkek ise yalnızken ağlar. Ağlamak için bir kadına ihtiyaç duymaz!
* Seksten sonra kadın 'kadınlığını!' ispatlamak zorunda değil. Bu yüzden de orgazm sigarasını tüttüre tüttüre, gönül rahatlığıyla içer. Oysa erkek seks sonrasında kadın kadar rahat değil. Rahat olmadığı içinde kadına seks sonrasında şu soruyu sorar: "Nasıldı?" Aslında bu sorunun meali şudur: "Sen boşver işlevi! Heybetinden memnun kaldın mı?" Kadın da o saatten sonra ne desin; "He valla çok iyiydi!" deyip, kendi orgazm sigarasının keyfine bakıyor.
* Kadın alışveriş yapmayı sekse tercih eder. Hatta seksle ilgili şöyle düşünür: "Seks mi? Çıplakken hiçbir şey hissetmiyorum!" Erkek ise seksi alışverişe tercih eder. Hatta alışverişle ilgili şöyle düşünür: "Alışveriş mi? Üstündekini çıkarırken zaman kaybından başka bir şey değil!"
* Kadın aldatıldığını gözüyle görür. Erkek ise aldatıldığını kulağıyla duyar!
* Kadının hassas yerlerini okşamak pazardaki 'şeftalileri!' ellemeye benzer. Ama bir erkeğin hassas yerlerini okşamak şeftali ellemeye benzemez!