kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
MAHMUT ÖVÜR

Erdoğan Bayraktar övgüyü hak etti!

İstanbul Ataköy C Motelleri'nin bulunduğu 150 dönümlük arsanın TOKİ"ye geçmesini yazınca birçok kesimden ciddi tepki geldi. Kimi sevincini dile getirdi, kimi bu işi başaranları kutladı, kimi de arsanın geleceğine ilişkin kaygımızı paylaştı.
Ama bir avukat arkadaşımın söyledikleri hepsinden farklıydı.
Şöyle diyordu:
"Son birkaç gündür Erzincan ve Malatya'yı da kapsayan bir gezi yaptım. Gittiğim her yerde TOKİ'nin yaptıklarıyla karşılaştım. TOKİ'nin konut yapmadığı yer yok neredeyse. Bırakın şehirleri, ilçelerin bile çehresi değişmiş... Hele Erzincan Kemaliye'de yaptıklarını çok beğendim. Kentin kimliğiyle uyumlu bu yapılara imza atan bir kurumumuzun olduğunu görmek insanı umutlandırıyor."
TOKİ ile ilişkisinin olmadığını bildiğim için sözü nereye getireceğini merak ettim.
O da devam etti.
"Ataköy C Motelleri'yle ilgili yazıyı okuyunca şaşırdım. Çünkü orada ciddi bir mücadele vermeden o arsa sahiplerini çıkarmak mümkün olmazdı."
Gerçekten de o arsanın yeniden devlete geçmesinde başta Başbakan Erdoğan olmak üzere, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ve ekibinin büyük çabası var. Atalarımızın dediği gibi; "Yiğidi öldür hakkını ver."
Yakından izlediğim için biliyorum, iki yılı aşkın süredir mahkemelerde uğraşıldığı gibi her türlü baskıya da göğüs gerdiler.
Biz de Erdoğan Bayraktar ve ekibinin hakkını teslim ediyor ve bu başarılarından dolayı kutluyoruz.