kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aslan'a Servet'ten kötü haber

Yeni Haber
Galatasaray, A Milli Takım kampında bulunan oyuncuları öğle saatlerinde takımın kamp yaptığı Duisburg'taki otele geldi. Dusseldorf Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan takımın savunma oyuncularından Servet Çetin, sakatlığının henüz geçmediğini söyledi.

Sezon bittikten sonra Avrupa Şampiyonası ve sakatlık nedeniyle tatil yapamadığını belirten Milli futbolcu, "Çok yoğun geçti. Güzel başarılar elde etti. Ancak elde ettiğimiz başarıların sevincini bir türlü yaşayamadık. Federasyon Başkanı Hasan Doğan'ın vefatına çok üzüldük. Yine sakatlığım beni üzdü. Sakatlığım geçmediği için tatile bile gidemedim. İstanbul'da tedavi oldum. Hemen takımla birlikte çalışmalara başlamak isterdim ancak olmadı. Biraz daha zamana ihtiyacım var. Yaklaşık 30 gündür birşey yapmadım. Burada yavaş yavaş koşulara başlayarak kondisyon depolayacağım. Moral anlamında umarım kendimi bulurum." diye konuştu.

Öte yandan basın mensuplarının savunmada oynayan oyunculardan Song'un transfer olması, Emre Güngör'ün sakatlığının bulunmasından dolayı sorun yaşayıp yaşamayacakları şeklindeki bir soruya ise Servet, "Savunmada bir savunmaya yaşayacağımızı düşünmüyorum. Emre Aşık geldi. Emre Güngör 5-6 gün çalışmalara başlayacak. Bence iyi bir kadromuz var sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum." dedi.

SABRİ: TATİLDE FUTBOLLA İLGİLENMEDİM

Galatasaray'ın başka bir milli futbolcusu Sabri Sarıoğlu da, tatil döneminde futbolla ilgilenmediğini ifade etti. Sabri, "Benim açımdan kulüp açısıandan da güzel bir sezon geçti. Tatilde bol bol dinlendik yeni döneme başlayacağız. Bugün itibari ile startı verdik. Yeni takım arkadaşlarımız ve hocamızla tanışacağız. Umarım herşey yolunda olur." diye konuştu.

Bir basın mensubünün Teknik Direktörü Skibbe'nin takımın sağ tarafına oyuncu istediği şeklindeki soruya ise genç futbolcu, "Ben tatilde bol bol dinlendim hiçbir şekilde futbolla ilgilenmedim ilkkez sizden duyurum." dedi.

PAF TAkımı'ndan kadroya çağrılan İrfan Başaran, kamp döneminde kendisini göstererek takımda kalıcı olmak istediğini açıkladı.