kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Avrupa'da oynamak istiyorum"

Yeni Haber
Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'nın Duisburg kentinde sürdüren Galatasaray'da, Arda Turan, Ayhan Akman, Servet Çetin, Hakan Balta, Emre Aşık, Emre Güngör, Hasan Şaş ve PAF takımdan İrfan da bugün kampa katıldı.

THY'nin tarifeli uçağıyla İstanbul'dan saat 10.20'de Düsseldorf havalimanına gelen oyuncular buradan kamp yapılan otele geçtiler.İngiltere Premiere Lig takımı Everton'un transfer etmek istediği iddia edilen Mehmet Topal, Galatasaray'ın izin vermesi durumunda Avrupa'da top koşturmak istediğini söyledi. Topal, Galatasaray ile olan sözleşmesinin devam ettiğine işaret ederek, ''Galatasaray'da mutluyum. Fakat kulübümün de yararına olacaksa ve yöneticilerimiz izin verirse Avrupa'da da oynamak isterim. Her şeyin hayırlısı'' diye konuştu.

Mehmet Topal iyi bir tatil yaptığını belirterek, bu yıl da şampiyon olmak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Galatasaray'ın tercübeli futbolcusu Emre Aşık ise fazla ara vermeden tekrar futbol mücadelesinin başladığını, hem kendisi hem de Galatasaray için iyi bir sezon geçirmek istediğini söyledi.

Avrupa Şampiyonası'nda sakatlanan başarılı savunma oyuncusu Servet Çetin de, tekrar takımıyla birlikte olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, ''Sakatlığımdan sonra fazla bir çalışma yapamadım. İnşallah burada yavaş yavaş başlayacağım. Geçen yıl da, şampiyonluğa giden yol buradaki kampta başlamıştı. Önümüzde lig ve Şampiyonlar Ligi var. Umarım tekrar başarılı oluruz'' diye konuştu.