kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fenerbahçe: Aurelio ile görüştük

Yeni Haber
Fenerbahçe Kulübü, İspanya'nın Real Betis kulübüyle sözleşme imzalayan Mehmet Aurelio ile yüz yüze görüşmeyi bile denemediği şeklindeki iddiaları yalanladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, bugün bir gazetede Aurelio ve menajeri Bayram Tutumlu ile yapılan bir röportajda, Fenerbahçe'nin Aurelio ile yüz yüze görüşmeyi bile denemediği iddia edildiği belirtilerek, ''Mehmet Aurelio'nun, bu ifadeleri eğer kullandıysa, menajerinin yanında ve onun etkisi altında kullandığı son derece açıktır'' denildi.Açıklamada, Aurelio ile bizzat kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın görüştüğü vurgulanarak, şu görüşlere yer verildi:

''Mehmet Aurelio transfer görüşmeleri ile ilgili olarak kulüp binamıza çağrılmış ve başkanımız Aziz Yıldırım kendisi ile bizzat yüz yüze görüşerek kulübümüzün teklifini kendisine iletmiş ve detaylı bir görüşme yapmıştır. Aynı görüşmede kulübümüz idari menajeri Volkan Ballı ve tercüman Fatih Sönmez de yer almışlardır. Ayrıca sözleşmedeki opsiyon hakkını kullanarak 1 yıl daha sporcumuz olan Mehmet Aurelio bu sebeple sezon sonunda ülkesine gitmek için uçak biletini de yine kulübümüzden almış ve bu biletleri de bizzat kulüp binasına gelerek kendisi teslim almıştır. Bu haber de yine menajer Bayram Tutumlu'nun sporcularına nasıl ve ne şekilde davrandığını ve onları kullandığını açıkça ortaya koymaktadır.''

AA