kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Erkeklerin tercihi liposuction

ESRA TÜZÜN
ESRA TÜZÜN
Boşandıktan sonra sadece kadınlar değil, erkekler de estetik yaptırıyor. Boşanma ve ayrılık, erkekleri yenilenmeye itiyor. Adliyeden çıkan erkekler, soluğu plastik cerrahların kapısında alıyor.

3 KAT ARTIYOR
Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Osman Şenel, özellikle aldatılmanın erkekleri de, kadınlar kadar etkilediğini söylüyor: "Normalde 10 erkekten biri estetik yaptırırken, bu oran boşanmış erkeklerde 3 katına çıkıyor. Erkekler evliyken, estetiğe ihtiyaç duymuyor. 'Nasılsa evliyim, eşim var' diye düşünüyor. Oysa aldatılmış erkeklerde durum değişiyor. Eğer boşanma sebebi aldatmaysa; erkekler kendilerine bakmaya, spor yapmaya, sağlıklı beslenmeye ve en önemlisi de estetik ameliyat olmaya başlıyor. O zamana kadar evliliğin etkisiyle vücudundan ya da burnundan şikayetçi olmayan erkekler, yaşadıkları nedeniyle estetiğe başvuruyorlar. Beğenilmeme korkusu ve karşı tarafın ilgisini çekebilme çabası da bu durumu tetikliyor.

YAĞLARA VEDA
Erkek estetiğinde liposuction'ın birinci sırada olduğunu belirten Op. Dr. Osman Şenel, ekliyor: "Boşanmış erkekler göğüslerini küçültüyor. Aralarında karında toplanan yağlarını aldıran ya da yorgun bakmamak için gözkapaklarını kaldırtanlar var. Saç ektiren ya da kepçe kulaklarını düzelttirenler de oluyor.
Haberin fotoğrafları