kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Katie Holmes'ün huzursuz hali yüzünden de belli oluyor.

Katie,Tom'un mahkumu oldu

Attığı her adımı Tom Cruise'a soran Katie Holmes, New York'a taşınmalarıyla rahat bir nefes almıştı. Ancak rahatlığı kısa sürdü. Cruise onu yine denetlemeye başladı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Katie,Tom'un mahkumu oldu
İki yıl önce İtalya'da peri masalı gibi bir düğünle dünyaevine giren Katie Holmes ve Tom Cruise arasında sular hiç durulmuyor. Küçük kızları Suri'yle birlikte mutlulukları pekişen çift, son zamanlarda gergin zamanlar da yaşıyor.

GÜCÜ ÜSTÜNDE
Cruise'la evlendikten sonra hayatı tümüyle değişen Holmes, attığı her adımı Tom Cruise'a soruyor. Kariyeri de evliliğinin gölgesinde kalan Holmes, tam New York'a taşınmalarıyla rahat bir nefes almışken, ünlü aktör yine dizginleri eline almayı başardı. Ekim ayında Arthur Miller'ın bir oyunuyla ilk kez tiyatro sahnesine çıkacak olan Holmes, yine eşinin boyunduruğu altında. Genç yıldızın hayatı üzerinde güçlü bir kontrol sağlayan Cruise, eşinin tüm hayatının kendisine ve çocuklarına göre olmasını istiyor. Holmes'e yakın kaynaklar, "Katie ailesini çok seviyor ama daha fazla özgür kalmaya ihtiyacı var. Tom'un baskısı sürekli üzerinde bu yüzden çok mutsuz oluyor" diye konuşuyor. Bu baskıdan çok bunalan Holmes, sürekli alışveriş yaparak rahatlamaya çalışıyor.