kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Mary-Kate Olsen tedavilik hale geldi

Hollywood'un genç ve güzel oyuncularından Mary-Kate Olsen, hızlı gece yaşamı ve alkolün kurbanı oldu. Birkaç gün önce geceyarısı bir bar çıkışında görüntülenen ünlü aktris, arabasına binerken dengesini kaybedip yere düştü..
İkiz kardeşi Ashley Olsen ile birlikte Amerika'nın en çok kazanan genç oyuncularından olan 22 yaşındaki Mary-Kate Olsen, son günlerdeki davranışlarıyla ailesini endişelendirmeye başladı. Gece gezmelerini abartan ve sürekli içki içtiği için kendini kaybettiği söylenen Olsen, geçtiğimiz günlerde bir bar çıkışı arabasına binerken dengesini kaybedip yere düştü.

EĞLENME ZAMANIM!
Bu hareketiyle çevresindekileri şaşırtan Olsen, korumalarının yardımıyla arabasına ancak binebildi. Genç aktrise yakın kaynaklar, Olsen'ın giderek alkolün esiri haline geldiğini, böyle giderse rehabilitasyon kliniğinde tedavi görmesi gerektiğini söylüyor. Öte yandan yanlış bir davranışta bulunmadığını düşünen Mary-Kate Olsen, "Neredeyse bebekliğimden beri çalışıyorum, artık benim de dinlenme ve eğlenme zamanım geldi. İstediğim gibi eğlenirim kimse karışamaz" diyerek kendisini savunuyor. Olsen'ın bu durumu için en çok kardeşi Ashley endişeleniyor. Geçtiğimiz aylarda aşırı dozda ilaç içerek hayatını kaybeden Heath Ledger'la bir dönem adı anılan Mary-Kate, bu konuyla ilgili konuşmaya da hiç yanaşmıyor.
Haberin fotoğrafları