kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

F.Bahçe Konyasporlu 2 genci istiyor

Yeni Haber
Fenerbahçe, Konyaspor Genç Takımı oyuncularından 15 yaşındaki Abdülkerim ve Emre'yi almak için girişimlerini sürdürüyor.

Konyaspor Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Günbaş, Fenerbahçe'nin Konyaspor genç takımından 2 oyuncuyla yakından ilgilendiğini söyledi.Sarı-lacivertlilerin orta saha oyuncuları Abdülkerim ve Emre'yi almak için çaba harcadığını ifade eden Günbaş, ancak kendilerinin bu oyuncuları vermek istemediklerini bildirdi.

Fenerbahçe'nin daha önce birçok kulübün alt yapısından oyuncu aldığını belirten Günbaş, ''A takımda oynayan oyuncularına bakın alt yapıdan gelen 1 oyuncuları dışında futbolcuları yok. Önceden küçük miktarda parayı yatırıp istedikleri genci alabiliyorlardı. Bu şekilde aldıkları oyuncular ya kiralık verildi ya da adı unutuldu'' dedi.

Futbol Federasyonunun aldığı karar gereği artık genç oyuncuların kulübün izni olmadan başka bir takıma gidemeyeceğini vurgulayan Günbaş, ''Fenerbahçe inanılmaz imkanlar tanıyacağını söylüyor, ama biz istemiyoruz. Bu oyuncuların A takıma yükselip kendilerini kanıtladıktan sonra büyük kulüplerde oynaması taraftarıyız'' diye konuştu.