kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
YURTDIŞINDA BÜYÜMEYE DEVAM THE Marmara Hotel Residance Genel Koordinatörü Serdar Alp Turan yurtdışında iş adamlarının ziyaret ettiği New York Londra ve gelişen bölgelerde büyümeyi hedeflediklerini kaydetti.

'The Marmara ile 10 yılın sonunda 40 otele ulaşırız'

The Marmara Genel Koordinatörü Serdar Alp Turan 10 yılın sonunda 40 otele ulaşmayı hedeflediklerini, Ankara'da da arayışlarının sürdüğünü söyledi..
The Marmara Hotel & Residence Genel Koordinatörü Serdar Alp Turan, uluslararası otel zinciri olmayı hedefleyen The Marmara Hotel ve Residence'nin hedefinin 10 yılın sonunda 40 otele ulaşmak olduğunu bildirdi. Turan, The Marmara Hotels & Residence'nin faaliyetleri ve hedeflerine ilişkin düzenlenen basınla sohbet toplantısında yaptığı konuşmada, grubun bünyesinde Taksim, Pera, Bodrum, Antalya, Şişli ve Manhattan'da 6 otel, Pendik, Suadiye ve Çamlıca'da 3 Residence ve Esma Sultan olmak üzere 10 tesisin bulunduğunu kaydetti.

GRUP OLARAK HEDEF BÜYÜTTÜK'
Bir Türk otel zinciri olarak uluslararası sahada büyümek hedefiyle 2003 yılında kurumsallaşma süreci başladığını, otelcilik işlerinin profesyonel bir yönetime emanet edildiğini anlatan Turan, önümüzdeki dönemde bir hissedarlar kurulunun da devreye girmesinin planlandığını söyledi. Turan, profesyonel yönetime geçilmesinin ardından grubun hedef büyüttüğünü, ana stratejinin ise şehir otelciliğine odaklanmak olarak belirlendiğini ifade ederek, uluslararası otel zinciri olmayı hedefleyen grubun yol haritasında 10 yılın sonunda 40 otele ulaşmak olduğunu bildirdi. Hedeflenen bölgeler arasında Türkiye'de İstanbul başta olmak üzere ekonomisi canlanmaya başlayan tüm şehirler, yurt dışında ise ABD'de New York, önemli Avrupa metropolleri ve özellikle Türk iş adamlarının sürekli gittiği Sofya, Bakü, Bükreş ve St. Petersburg gibi şehirlerin yer aldığını belirten Turan, halka açılmayı da planladıklarını söyledi.