kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Real Betis, bugün imza atacağını duyurduğu Aurelio'nun montajlanmış bir formalı resmini de yayınladı.

Mehmet'i alan Üsküdar'ı geçti

Fenerbahçe'nin uzun süredir, "Biryere gidemez" dediği Mehmet Aurelio, bugün Real Betis ile basın önünde sözleşme imzalıyor..
İspanya Brinci Lig ekibi Real Betis, Mehmet Aurelio transferini dün internet sitesinden resmen duyurdu. Real Betis'ten yapılan açıklamada, Aurelio'nun bugün yerel saat ile 12.30'da Sevilla kentine geleceği ve doktor kontrolünden geçeceği açıklandı. Brezilyalı oyuncunun sağlık kontrolünün ardından imzayı da basın önünde atacağı belirtildi. Aurelio'nun Real Betis ile flörtü uzun süredir devam ediyor, ancak Fenerbahçe Brezilyalı oyuncunun kesinlikle takımdan ayrılamayacağını duyurmuştu.

*MEHMET AURELİO FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

KULÜP SIK SIK YALANLIYORDU
Kulübün resmi sitesinden sık sık açıklamalar yayınlayıp Aurelio'nun transferine ilişkin haberleri yalanlayan sarı-lacivertli kulüp, en son Avusturya kampı başlarken ulaştığı futbolcuya, "Elimizde sözleşmeni uzattığına dair belgeler var. Eğer başka bir kulübe imza atarsan hem kendini hem de o takımı zor durumda bırakırsın" diye uyarmıştı.

"REDDEDEMEM" DEMİŞTİ
31 yaşındaki futbolcu ise İstanbul'dan yakın bir arkadaşıyla transferine ilişkin yaptığı konuşmada, "Real Betis bana reddedemeyeceğim bir teklif sundu. Yıllık 3.5 milyon euro karşılığında uzun süreli sözleşme yapmam sözkonusu" demişti. Fenerbahçe gibi Milli Takımımız'ın da vazgeçilmez oyuncusu olan Aurelio'nun çağrılması halinde Milli Takım'a gelip gelmeyeceği de merak ediliyor.
Haberin fotoğrafları