kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Beni Carlos ikna etti"

Yeni Haber
Fenerbahçe'nin yeni transferi İspanyol Daniel Güiza, Marca gazetesinde yayımlanan röportajında, ''Fenerbahçe'ye gitmem için beni Roberto Carlos ikna etti'' dedi.

Fenerbahçe ile yaptığı görüşmeler sırasında Roberto Carlos ile sıkça telefonda görüştüğünü kaydeden Güiza, ''Beni yüreklendirdi. Çok kısa sürede uyum sağlayacağımı söyledi. Kendimi yalnız hissediceğimi sanmıyorum. Brezilyalılarla çok sıkı olacağım'' açıklamasında bulundu. İspanyol golcü, Fenerbahçe dışında ülkesinden ve diğer kulüplerden de çok teklif aldığını, ancak kendisine en fazla güvenenin Fenerbahçe olduğunu belirterek, ''Fenerbahçe ile sahada Şampiyonlar Ligi müziğini dinleyeceğim. Bu her zaman insanın başından geçen bir olay değil'' şeklinde konuştu.

Bu arada, Fenerbahçeli bir görevli ile telefonda konuştuğunu anlatan Güiza, ''İstanbul'a vardığımda havaalanında ve stadyumdaki tanıtımda 20 bine yakın Fenerbahçeli taraftarın beni karşılayacağını söyledi. Bu inanılmaz birşey'' dedi.

Öte yandan, attığı goller sonrası yaptığı ok işaretinden dolayı ''Okçu'' lakabı takılan Güiza'nın, Fenerbahçe'ye gitmesi İspanyollara göre ''Yanlış tercih'' olarak gösterildi. Marca gazetesinin internette yaptığı Güiza'nın Türkiye'ye gitmesiyle ilgili ankete katılan 44 bin 233 kişiden yüzde 60'ı ''Yanlış'', yüzde 40 ise ''Doğru'' tercih olduğu yönünde görüş bildirdi.